Megvan a hétvégi játékvezető és a licenc is, előrelépés a tabellán

2017.05.04 12:37

Vasárnap az előre- és hátralépésre is megvan a lehetőség, jelenleg kilencedik a ZTE / Licencünk alapján az élvonalban is indulhatnánk                   

Korábban beszámoltunk róla, hogy a ZTE FC első körben nem kapta meg a jövő évi induláshoz szükséges licencet, mára azonban már változott a helyzet. A múlt héten klubunk beadta a szükséges hiánypótlást, majd megkapta az NB I-es licencet, amivel természetesen csak az NB II-ben indulhatunk a pályán elért eredmények miatt.

A ztefc.webnode.hu hamarosan már hajrazte.hu! KÖVESSE CSAPATUNK MINDEN TÖRTÉNÉSÉT MÁJUS 21-TŐL A MEGÚJULÓ SZURKOLÓI HONLAPON!

A tegnapi, békéscsabai bravúr után vasárnap ismét bajnoki vár csapatunkra, amikor a szerdai napon kiesett SZEOL látogat a ZTE Arénába. A 18 órakor kezdődő meccs játékvezetője Dr. Kovács Gergely, asszisztensei Takács Gábor és Szécsényi István, a tartalék-játékvezető pedig Barna Gábor lesz.

Tegnapi győzelmünkkel két helyet előrelépve 11. helyen állunk a tabellán, egy újabb sikerrel és a riválisok botlásával akár kilencedikek is lehetnénk, a legrosszabb esetben azonban a tizennegyedik helyre is visszacsúszhatunk.

Hajrá ZTE!