Csató Sándor: - Még mindenképp lesz érkező

2017.01.20 18:10

Polényi érkezése már tény, Jakab visszatért / Paudits továbbra is képben, de ha ő nem jön, mást keresnek                                          

Ma délután tartotta utolsó edzését a holnapi, Maribor elleni felkészülési mérkőzést megelőzően a ZTE FC, s az egy héttel ezelőttihez képest új arcokkal is találkozhattunk. Elsőként az átigazolás témakörében érdeklődtünk Csató Sándor vezetőedzőnél.

-          Jakab visszatért hozzánk az MTK-tól, mostantól velünk készül, és biztosan nálunk játszik a tavasz folyamán is. Immáron Angyal Zsolt mellett Polényi Gábor érkezése is tényként kezelhető; ahogy Angyal, úgy Polényi is első körben fél év kölcsönbe érkezett, de a klubunknak opciós joga lesz nyáron megvásárolni őket. Paudits Patrik szerződtetése továbbra is célunk. A játékossal kapcsolatban vagyunk, szívesen is jönne, azonban kérdéses, hogy a Csákvár elengedi-e, hiszen egy csatárt már eladtak. Gajdos Zsolt viszont biztosan nem jön, nem is szeretett volna, magasabb szintről vannak ajánlatai. Úgy gondolom, érkezőnk még biztosan lesz, mindenképp szeretnénk egy támadó középpályást, ha esetleg Paudits megszerzése nem sikerül, keresünk mást.

Jelenleg a kerettel készül Sundas Alexis, Bailo Dávid viszont a Kozármislennyel tréningezik. Vezetőedzőnk azt is elárulta, Németh László személyében egy győri nevelésű próbajátékosa is van a csapatnak, aki az őszt a SZEOL SC-nél töltötte. És mi a helyzet a sérültekkel?

-          Hegedűs Tamásról most veszik majd le a gipszet, az ő visszatérésére még jócskán várni kell. Daru viszont a tervek szerint jövő héttől a futásokat elkezdheti, igaz, még egy hónapot várhatóan az ő teljes felépülésére is várni kell. Az Újpest elleni Magyar Kupa meccsen minden bizonnyal még nem számíthatok rá, a bajnoki rajton talán már igen.

A két téli igazolást, valamint a próbajátékos Némethet is láthatják majd azok a szurkolók, akik kilátogatnak a szombaton 14 órakor, a stadion mögötti műfüves pályán megrendezésre kerülő edzőmeccsre, ahol az igazán neves szlovén rekordbajnok lesz az ellenfelünk. A mérkőzésről honlapunk részletes helyszíni tudósítást és képeket közöl majd, továbbá az eredményváltozásokról gyorsan tájékoztatást adunk majd facebook oldalunkon.

Az átigazolásokkal kapcsolatos elemzésünket itt olvashatják, Angyal Zsolttal készített interjúnkat pedig itt hallgathatják meg.

A pénteki edzésen készített pillanatképekből összeállított kis videónk segítségével betekinthetnek a csapat felkészülésbe:

Hajrá ZTE!