ZTE FC U19- Tápiószecső 6-0 (4-0) összefoglaló

2013.06.12 19:04

U19 osztályozó 1. mérkőzés: ZTE FC- TÁPIÓSZECSŐ 

VÉGE 6-0

Csapatunk ma 17 órától az Arénában fogadja a Tápiószecső csapatát, hazai pályán mindenképpen esélyesnek számítunk! Mindent bele!

A 14. percben Babati szerzett előnyt, amit a 20. percben Pál Dávid növelt. A 34. minutumban Bíró András volt eredményes, majd a 39. percben Szegleti állította be a félidei 4-0-át. Hozzátartozik, hogy a Tápiószecső már a 25. percben cserélt, Majzik Bence helyett bejött Nagy Bence. A második játékrészben összejött Pálnak a dupla böntetpből, és Tóth is betalált, így talán azt mondhatjuk, eldöntöttük a párharcot. Hozzátesszük, hogy egy további tizenegyest elhibáztunk. A jó eredmény miatt minden játékos pályára lépett. Kalmárt Gál váltottta a 82. percben, Halász helyett Horváth, valamint Szántó helyett Varga érkezett a 60.-ban. Szintén a 82.-ben Potyi Gábor helyett pályára lépett Kovács Mátyás, a 71. percben Szegleti helyett Rosta Levente. Babati helyett Baráth a 72., valamint Tóth helyett Major a 74. percben lépett pályára. Sárga lapos figyelmeztetést kapott Babati a 11., Kovács László az 55. minutumban. Gratulálunk, srácok!

Játékvezető: Ferencz Norbert  ( Máyer Gábor, Golubics Zoltán)

ZTE FC: Kalmár - Pál, Kalamár, Halász, Tóth - Potyi, Szántó, Szegleti, Kovács - Babati, Bíró

Cserék: Gál (k), Horváth, Varga, Kovács, Rosta, Major, Baráth

Vezetőedző: Dobos Sándor

Tápiószecső: Frauenfoffer - Mázsás, Demeter Dávid, Urbán, Majzik Balázs - Lázók, Demeter Ádám, Striszkó, Csiszár - Balogh, Majzik Bence

Cserék: Minik (k), Németh, Nagy, Varga, Papp, Schmidt

Vezetőedző: Papp István

Hajrá ZTE!