ZTE FC - SZEOL SC 1-0 (1-0)

2017.05.07 20:18

Hoztuk a kötelezőt / Stabilabb hátsó alakzattal a három pontért                                                                  

A csapat ismét az ötvédős felállásban szaladt ki a pályára és ez megint sikerhez vezetett. Pontatlan támadások és stabil védekezés jellemezték a ZTE játékát. Annak ellenére, hogy a SZEOL már kiesett, végig harciasak voltak és nem könnyítették meg a ZTE futballistáinak feladatát. Kijelenthető, hogy a rengeteg elpuskázott helyzet ellenére, azért örömteli győzelmet ünnepelhetünk.

 

A ztefc.webnode.hu hamarosan már hajrazte.hu! KÖVESSE CSAPATUNK MINDEN TÖRTÉNÉSÉT MÁJUS 21-TŐL A MEGÚJULÓ SZURKOLÓI HONLAPON!
 

Az első félidő meddő zalai fölénnyel kezdődött és az ötvédős rendszernek köszönhetően a vendégeknek aligha volt kettőnél több értékelhető lehetősége. Ebből az egyiknél Szappanosnak azért be kellett mutatnia egy bravúrt. Babati több nagy helyzetet is kidolgozott, végül az egyik ilyenből, a harmincadik perc környékén született a győztes találat Bedi révén, aki már a tízedik percben beállt, csereként. Annak ellenére, hogy a ZTE sok helyzetet kidolgozott, több gól nem született, ami sokat elmond mind a két csapat helyzetkihasználásáról.

 

A második játékrész sem volt eseménytelen, azonban újabb gól nem született. A mezőnyfölényből és védelmi stabilitásból eredő helyzeteket a ZTE nem tudta rendesen kidolgozni és/vagy értékesíteni, ezért kifejezetten izgalmassá vált a meccs vége, most azonban kitartott a zalai gárda és bezsebelte a három pontot. Kiemelhető Babati, Bedi és Polényi játéka, akik vezérei voltak ma a csapatnak. Szappanos is mutatott be egy nagy védést a második félidőben is, noha azon felül különösebb dolga nem volt.

 

ZTE FC - SZEOL SC

ZTE FC: Szappanos - Króner, Kovács (Angyal 75.), Polényi, Forgács, Deutsch - Szatmári, Nagy (Oláh 64.), Kretz (Bedi 10.) - Babati, Bobál

Vezetőedző: Csató Sándor

SZEOL SC: Prokop - Kéri, Vágó, Gál - Harsányi (Beretka 61.), Búrány (Rácz 70.) Mendebaba (Puskás 67.) Nagy R., Lévai - Ikonomu, Mihály D.

Vezetőedző: Zoran Kuntic

Gólszerző: Bedi (30.)

 

H.E.