ZTE FC - PMFC-Matias 4-2 (1-2)

2013.11.20 16:35

Az első győzelem az utolsó meccsen / Megérte kimenni                                                                                                                                       

A ZTE FC ma a stadion mögötti műfüves pályán a  Ligakupában a Pécs NBI-ben szereplő csapatát fogadta.  A meccset Wittrédi nyitotta góllal, ezzel 0-1 volt. A meccsen egyébként ezúttal Babati, Frizoni és Vayer is kezdett nálunk. Babati buktatásáért büntetőt kaptunk, melyet Vayer Gábor magabiztosan értékesített. 1-1 Deutsch góljával viszont ismét a Pécs vezetett. 1-2. A 2. félidőben 3 gólt lőttünk, először Vayer szerezte saját maga és csapata 2. gólját, majd Pál és a 17 éves Siipócz is betalát, így a végére eldőlt a meccs. Ezzel csapatunk megszerezte első pontjait ebben a sorozatban, de így is utolsó helyen végzett és nem jutott tovább. A velünk egyidőben zajló Ligakupa meccsen egyébként csoportunkban a Siófok hazai pályán 7-1-re kikapott a Kaposvártól.

ZTE FC: Czirjék- Pál, Vágó, Szi, Frizoni- Holdampf, Szegleti (Varga, 55.)- Babati, Németh, Vayer (Sipőcz, 62.)- Bíró (Ferencz, 68.)

Cserepad. Horváth (k), Balog, Pesti, Dufka

Pécs: Steer- Erdős, Havas (Gajág, 90.), Lantos, Gaál (Turi, 90.)- Deutsch, Jocic- Kővári, Wittrédi, Városi- Rácz (Bailo, 62.)

Cserepad: Gőcze (k)

Hajrá ZTE!