ZTE FC - NK Verzej 3-2 (0-1)

2016.01.30 16:49

Négyszer is a kapufa mentette meg ellenfelünket a góltól / Wittrédi és Fujsz játéka kiemelhető                                                           

Mintegy száz néző előtt fogadtuk ma délben az NK Verzej együttesét a stadion mögötti műfüves edzőpályán.

A szlovén másodosztályban szereplő ellenfelünk ellen az első félórában kiegyenlített játékot láthattunk a pályán. A 32. percben egy indítást követően a Verzej támadója lefutotta védőinket, majd egy lövőcsel után elgurította a labdát Kovács Dániel mellett. A mérkőzés ezt követően lett élvezetes. A 36. percben Wittrédi jó húsz méterről leadott lövését a léc alól piszkálta ki a kapus. Öt perccel később ismét téli szerzeményünk került helyzetbe, a jobb oldalról ellőtt labdája a jobb kapufáról vágódott a mezőnybe. A 42. percben egy bal oldali szögletre Fujsz érkezett, ám fejesét a hálóőr menteni tudta. Így újabb sarokrúgás jött a másik oldalról, amelynél Ekker a felső lécre rúgta a labdát. A játékrész zárásaként a 45. percben még Wittrédi is megdöngette a lécet egy távoli kísérlettel.


Csank mester a szünetben négy helyen változtatott, ezt követően a meccs folyamán még két csere állt be. Az 58. percben egy pontos lövéssel kettőre növelték az előnyüket az igencsak szerencsés vendégek, ám a 69. minutumban a végig agilisan játszó Fujsz egy kipattanót a kapuba fejelt, 1-2-re módosítva az állást. Öt perccel később Daru szerezte negyedik kapufánkat, szép ívelése a felső lécről kifelé pattant. Egy percre rá Fujsz került pár méterről a kapussal szembe, ám az kivédte a lövést. A 76. és a 80. percben aztán már a kapufák sem voltak ellenünk. Előbb az öt percre pályán levő Végh lövése jutott egy lábon megpattantva a kapuba, majd Fujsz bal oldali beadását Daru bólintotta a hálóba, kialakítva a végeredményt.
Összességében egy sok helyzettel, s főleg kapufákkal tarkított mérkőzésen végül sikerült megszerezni a képzeletbeli három pontot. Ki lehet emelni Wittrédi jó játékát és lövéseit, Fujsz harciasságát és azt, hogy Daru gólja megint a legjobb pillanatban érkezett.

ZTE FC – NK Verzej 3-2 (0-1)
ZTE FC: Kovács D. (Szappanos, 46.)- Simonfalvi (Gyagya, 46.), Króner (Végh, 71.), Forgács, Szalkai- Ekker (Hegedüs, 46.), Wittrédi (Gottfried, 66.), Nagy T. (Bailo, 46.), Szakály, Fujsz- Daru
Gólszerzőink: Fujsz (69.), Végh (76.), Daru (80.)

Képgalériánk ITT ÉRHETŐ EL!

Hajrá ZTE!