ZTE FC - Lombard Pápa FC 3-1 (1-0)

2014.07.12 15:09

Farkas megszerezte első ZTE-s gólját / Jó játékot mutatott a csapat                                                                                                 

Ma második előkészületi meccsét is lejátszotta a ZTE FC. Ezúttal jobb játékkal rukkoltak elő a fiúk, mint Szombathelyen. Támadásban kifejezetten veszélyesek voltunk, és a védelem is nagyon szervezetten mozgott.

ZTE FC: Miski - Simonfalvi, Króner, Fodor, Farkas- Horváth A. (Pajor, 46.) - Bailo (Szegleti, 46.), Szöllősi (Bíró, 46.), Babati- Délczeg (Ferkó, 62.), Vittman (Tóth B., 72.)
Cserepad: Czirjék

Szűcs - Csizmadia, Bogunovic (Jagodics), Tóth G., Robson - Nagy T. (Luka) - Cissé (Benkő), Csilus, Frizoni - Kenesei (Waltner, 46.), Csorba

A 9. percben Délczeg szép cselei után indította a szélen Babatit, aki balról kapura lőtt, Szűcs védett, a kipattanót Délczeg lőtte rá, Vittman beleért, végül utóbbinak adták a gólt, 1-0.

A második félidő 10. percében egy tizenhatoson belüli szabálytalanságért 11-est kapott a Pápa, Miski jobbra vetődött, Waltner félmagasan középre lőtt, 1-1.

A ZTE FC megnyomta a végét: Előbb Szegleti szögletére érkezett nagyszerűen Farkas Norbert, és fejjel megszerezte első ZTE-s gólját.

Majd a hosszabbítás első percében egy szép egyérintős játék után Pajor Imre, fiatal védőnk lőtt a kapuba.

Ezúttal a szombathelyi meccsel ellentétben támadásban nem voltak gondjaink, megvolt a kellő kreativitás, bevált az első félidőben az, hogy a két csatár, Vittman és Délczeg egyszerre volt a pályán. A védelem is nagyon jól muzsikált, sem Simonfalvi, Króner, Fodor vagy éppen Farkas teljesítményére nem lehet panaszunk. Ha ezt a fegyelmezett munkát tudja folytatni a csapat, sokra hivatott lehet ez a keret, bízunk benne, hogy a megkezdett munkát sikeresen folytatják majd Murau-ban, Ausztriában, ahová holnap koradélután indul a csapat busza.

Hajrá ZTE!