ZTE FC – Lokomotiv Tbiliszi 1-0 (1-0)

2016.07.20 22:57

Daru fejesgóljával erős ellenfelet sikerült felülmúlni a ZTE Arénában / Szombaton az Ajka látogat Zalaegerszegre                                  

Nem csak Répcelakon, hanem a ZTE Arénában is rendeztek ma ZTE-meccset. Csapatunk mondhatni erősebbik része a grúz élvonalban szereplő Lokomotiv Tbiliszi ellen tesztelhette tudását. A mérkőzés kifejezetten jól sikerült, az eredmény mellett a játék is bízható a jövőre nézve. Együttesünk Daru Bence első félidő végi fejesgóljával szerezte meg a vezetést, ami mint később kiderült, győzelemmel felérő bólintás volt.  A második játékrész egyes időszakaiban a vendégcsapat játszott fölényben, a felső léc is velünk volt, de természetesen nagy fegyvertény a papíron erősebb ellenfél elleni siker.

ZTE FC – Lokomotiv Tbiliszi 1-0 (1-0)

ZTE FC: Szappanos – Villám, Króner, Forgács, Deutsch – Patvaros, Bedi – Ekker, Szakály, Városi – Daru
Csereként pályára lépett: Kretz B., Nagy, Gottfried

A mai mérkőzésen mutatkozott be csapatunk szerelésében Deutsch Bence, aki mint már megírtuk, egy év kölcsönbe érkezett. Babati Benjámin továbbra sem állhatott a szakmai stáb rendelkezésére bordafájdalmai miatt, többek között e miatt ismét Ekker Milán kezdett, aki kezd alapemberré válni. Szélsőnk az eddigi felkészülési meccseken is gólokkal bizonyított.

A ZTE FC legközelebb szerdán 18 órai kezdettel lép pályára a ZTE Arénában az NB III-as FC Ajka ellen. Addig is interjúkkal, érdekességekkel várjuk önöket a ztefc.webnode.hu-n.

Hajrá ZTE!