ZTE FC - Kaposvári Rákóczi FC 2-1 (2-1)

2014.11.22 17:16

Az első félidő volt az izgalmasabb / Győzelemmel búcsúzott el a téli szünetre a csapat közönségétől                                                 

Mai napon csapatunk 2-1-re legyőzte a Kaposvári Rákóczi együttesét, így a téli pihenő idejére szépen búcsúzott el a közönségtől. A mérkőzésen nem volt igazán jó színvonalú a játék, a játékvezetésbe is csúsztak hibák, a lényeg a három pont. A találkozóról készült fényképeket a facebook oldalunkon láthatják!

A találkozó után értékelt a két vezetőedző, valamint megkérdeztük Délczeg Gergelyt, Babati Benjamint és Vermes Krisztiánt is.

A ZTE FC a Szappanos - Króner, Fodor, Forgács, Farkas- Simonfalvi, Horváth- Babati, Szöllősi, Bailo- Délczeg összeállításban futott ki a gyepre, míg Márton Gábor a Rusák- Kovács O., Luka, Lakatos, Király, Zsdrál, Fejős, Nagy K:, Kiss M., Földes, Vermes kezdő tizenegyet küldte ki a pályára.

A 4. percben máris megvolt az első helyzet: Bailo ment el a jobboldalt, majd Babatinak passzolt, aki 7 méterről sarokkal kapura lőtt, de a kapus védeni tudott.

A 6. minutumban Király vitte fel a labdát, majd szépen tette ki a baloldalra Lukához, aki 10 méterről lőtt, Szappanos nagyot védett.

10. perc, Délczeget lökték fel a 16-oson belül, a partjelző segítségével Böcskei tizenegyest ítélt (Márton Gábor szerint ez a büntető vicc kategória volt). A 11. percben a sértett, azaz Délczeg a jobb alsóba lőtte a labdát, 1-0.

22. percben Babati beadása után a kaposváriak rosszul fejelték ki a labdát, Délczeg lőtt kapásból 15 méterről, de mellé célzott.

A 30. perc legelején Fodor csúnyán elvétette a labdát, Luka középre passzolt, kisebb kavarodás után Fejőshöz került a játékszer, ő pedig a jobb alsóba bombázott. 1-1

41. perc: Babati a jobboldalról vitte befelé a labdát, ballal lőtt a tizenhatosról, lövése a jobboldali kapufáról  pattant be. 2-1

Az 54. percben Szöllősi lőtt 25 méterről, de Rusák könnyedén védett.

64. percben Szöllősi szabadrúgását, amelyet 21 méterről lőtt rá, Rusák vetődve védte.

85. perc: Babati ugratta ki Délczeget, aki 7 méterről fölé lőtt.

Cserék: 22. p. (sérülés miatt) Kiss - Hadaró

65. p. Király - Karacs

75. p. Károly - Szöllősi

78. p. Bailo - Bíró

79. p. Fejős - Kozics

88. p. Babati - Kocsis

Sárga lapok:   8.p. Földes

49.p. Bailo

59.p. Király

60.p. Simonfalvi

72.p.Szappanos

87.p. Károly

Hajrá ZTE!