ZTE FC - Budaörs 0-1 (0-0)

2016.09.11 21:09

Hiába voltak ziccereink, Stieber András a Budaörsnek nyerte meg a mérkőzést / A tabella 7. helyére csúsztunk vissza                                 

Az NB II 7. fordulójában csapatunk ma a Budaörsöt fogadta. Aktívan kezdett a kékben játszó ZTE, öt perc után meg is szerezhettük volna a vezetést egy kapu elé lőtt labdát követően, de mindenki lemaradt. Egy Szappanosról kipattanó labdát követően majdnem gólt kaptunk, majd a vendég támadó átesett kapusunkon, szerencsére a játékvezető nem fújt büntetőt. A zöld-fehérek egy bődületes kapufával jelentkeztek, majd Nagy Tamás helyzetben rosszul találta el a labdát, így mellé lőtt. Bata veszélyes fejese okozott gondot hátul, de fölé bólintott, a félidő zárásaként pedig Daru nagy helyzetben centikkel vétette el a kaput úgy, hogy még egy védő is beleért. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy Bedi térdsérülése miatt Csató Sándor korán változtatásra kényszerült, Kretzet küldte a pályára, aki első felnőtt bajnokiján nem vallott szégyent, de Bedi hiánya azért érződött. Középpályásunk esetében elképzelhető, hogy több hétre kidőlt a sorból.

A második játékrész első komolyabb lehetősége egy budaörsi megpattanó szabadrúgás volt, ami centikkel kerülte el a bal alsót. Majd Bobál Gergely csereként beállva szerezhette volna meg a rendkívül fontos vezető találatot első ZTE-s meccsén, de a saját maga által kialakított ziccert kicsivel a jobb alsó mellé lőtte. Nyomott a ZTE, de a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, a 72. percben Stieber András átvétel után 16 méterről szépen lőtte ki a bal alsó sarkot. Ezt követően sorban jöttek a beadásaink és szögleteink, de a vendégek védelme hatástalanította próbálkozásainkat. A végén még Szappanos is előrement fejelni egy szabadrúgásnál, de ez sem segített, így csapatunk elszenvedte első vereségét hazai pályán az idei szezonban - összességében a másodikat. A mezőny szorossága ezúttal nem kedvezett nekünk, a 7. helyre csúsztunk vissza.

A találkozót követő játékos osztályozásunk IDE KATTINTVA érhető el, kedd estéig szavazhatnak.

Képgalériánkhoz KATTINTSON IDE!

ZTE FC- Budaörs 0-1 (0-0)
ZTE FC: Szappanos - Króner, Nagy T., Forgács, Deutsch - Patvaros, Bedi (Kretz) - Babati, Szakály (Jakab), Gottfried - Daru (Bobál)
Budaörs: Ordasi - Horváth L., Gál, Kinyik, Ódé - Bogáti (Menyhárt), Csillag, Sajbán Miklós, Deli - Bata (Csobánki), Sajbán Máté (Stieber)
Gól: Stieber András (72.)

Hajrá ZTE!