ZTE FC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2-0 (1-0)

2015.09.13 21:10

Daru és Városi góljainak köszönhetően a második helyre lépett csapatuk / Hazai pályán még mindig nem kaptunk gólt                                    

Küzdelmes mérkőzésen sikerült ma csapatunknak legyőzni a Balmazújváros gárdáját. Ezzel  a ZTE FC fellépett a dobogó második fokára, egy pontra megközelítve az éllovas Mezőkövesdet.

Együttesünk az első félidőben futballozott jobban, ekkor több helyzete is volt Csank János csapatának. A 26. percben Daru befejelte a már-már megszokottnak mondható gólját, ezzel vezettünk 1-0-ra.

A második játékrész elején kihasználatlanul hagyott egy nagy helyzetet Városi, ez után pedig a Balmazújváros átvette a játék irányítását, többet birtokolták a labdát, és két ízben Szappanos nagy bravúrjára is szükség volt ahhoz, hogy hálónk érintetlen maradjon. Az hosszabbítás végén aztán egy perc alatt több izgalom volt, mint az egész félidőben, háromszor is majdnem betaláltunk, végül tizenegyest kaptunk, amelyet Városi értékesített. Nagy öröm szabadult fel ekkor a játékosokban, és a találkozó után a szurkolókkal közösen ünnepelték a feljutást érő pozíciót. Folytatás jövő vasárnap, tv-s meccsen, Siófokon.

ZTE FC : Szappanos – Simonfalvi, Gyagya, Forgács, Fodor- Nagy T. (Koller, 79.), Bedi- Babati (Bailo, 63.), Szakály (Patvaros, 56.), Városi – Daru

Balmazújváros: Horváth L.- Németh Á., Belényesi, Papp, Sigér, Kiss L., Kónya, Vajda (Fekete Á., 77.), Viscsák (Vachtler, 46.), Karikás, Nagy K. (Pintér N., 54.)

A helyzetek és a gólok:

4. p.: Jobb oldali beadást Szakály fejelt fölé.

6. p.: Belényesi nagy helyzetben lőtt, Szappanos szögletre mentett.

22. p.: Daru nem tudott közelről a kapuba találni szorongatott helyzetben.

26. p.: Városi bal oldali beadását Daru fejelte a kapuba, Horváth még beleért, de csak beljebb segíteni tudta. 1-0

46.p. Városi került ziccerbe, de lassú volt, így oda lett a lehetőség.

50. p.: Belényesi lépett ki két védő szorításában, lövését Szappanos bravúrral védte.

66.p. Belényesi nagy ziccerben lőhetett, Szappanos védett.

94.p. Bedi vitte el a labdát a kapus mellett, középre lőtt labdája viszont már nem volt jó. 20 másodperccel később Daru ment rá a kapusra, megszerezte a labdát, s miután eltolta Horváth mellett, a hálóőr felvágta, tizenegyes. Városi magabiztosan értékesítette a büntetőt, ezzel eldöntve a három pont sorsát. 2-0

Játékosaink teljesítményét ezúttal is osztályozhatják ötös skálán a ztefc.webnode.hu JÁTÉK menüpontjában.

A találkozóról készített képgalériánk ITT TEKINTHETŐ MEG!

Hajrá ZTE!