Vasárnap az utolsó szalmaszálért küzdő Cigándhoz látogatunk

2017.05.11 15:12

Megvannak a hétvégi mérkőzés játékvezetői / Ismét esélyesként, idegenben, vízválasztó meccsen bizonyíthatunk                                              

A Békéscsaba és a SZEOL elleni győzelmeket követően vasárnap ismét pályára lép csapatunk, amely a 35. fordulóban a Cigánd vendége lesz. Az alföldi alakulatot novemberben nagy nehézségek árán sikerült 2-1-re legyőznünk a ZTE Arénában Bobál duplájának köszönhetően, és a tét most sem kicsi egyik együttes számára sem. A hazaiak a 19. helyen állva ha vesztenek, gyakorlatilag minden esélyüket elvesztik a bennmaradásra, a mieink számára pedig olyan szempontból lesz vízválasztó az összecsapás, hogy megmutatja, reménykedhetünk-e még komolyabban az első nyolcban, és tényleg megindultunk-e felfelé, vagy a jelenlegi 10. hely körül fogjuk befejezni a bajnokságot. Előzésre is van lehetőség, hiszen az előttünk álló két gárdának hozzánk hasonlóan 47 pontja van, de mögöttünk is ott „ólálkodik” a Mosonmagyaróvár és a Nyíregyháza.

A ztefc.webnode.hu hamarosan már hajrazte.hu! KÖVESSE CSAPATUNK MINDEN TÖRTÉNÉSÉT MÁJUS 21-TŐL A MEGÚJULÓ SZURKOLÓI HONLAPON!

A vasárnap 17:30-kor Cigándon kezdődő találkozót Veizer Roland vezeti majd, asszisztensei Horváth Róbert és Szilágyi Norbert, a tartalék-játékvezető pedig Nagy Norbert lesz.

Hajrá ZTE!