Osztályozók az NB II-ért - így látták az edzők

2013.06.16 14:47

A Nemzeti Sport szokásos "MESTERMÉRLEG" rovatában a szakvezetők értékelték a tegnapi osztályozókat.

A gyorsinterjúkat a következőkben olvashatják:

 

SZOLNOKI MÁV–FELSŐTÁRKÁNY SC 10–1 (30)

Kis Károly: – Esélyeshez méltó játékkal tettük fel a pontot az i-re, nagyszerű tavaszi teljesítményünk után magabiztosan harcoltuk ki a bennmaradást. Úgy érzem, látványos, gólra törő játékunkkal kiszolgáltuk nagyszerű közönségünket.

Vígh Ferenc: – Nem az eredmény mondatja velem, hiszen a Szolnok jobb csapat, mint a mienk, de véleményem szerint egy bajnoknak nem illik osztályozót játszani. Sajnos elfogytunk és elfáradtunk a hajrára, az egész tavaszt tizenkét-tizenhárom játékossal futballoztuk végig, s ez felőrölte a csapatot

 

SOPRONI VSE–DUNAÚJVÁROS PASE 0–1 (0–1)

Bücs Zsolt: – Itt is jobban futballoztak az újvárosiak. Szégyellem magam, sajnos a bajnokság végére elfogytunk. Hogy mit hoz a jövő, azt még nem tudom…
Dobos Barna: – Fölényben játszottunk, akár nagyobb különbséggel is győzhettünk volna.

 

CEGLÉDI VSE–SOROKSÁR SC 3–2 (1–2

Ványi Zsolt: – Azt kértem, ne feszítsük tovább a húrt, mint azt a bajnokság során többször is tettük. Ettől függetlenül ezt a mérkőzést is sikerült izgalmassá tennünk.
Varga Attila: – Amit az első félidőben nyújtott a csapat, az ember feletti volt, nem véletlenül vezettünk két góllal is. A kiállítás után már nem volt esélyünk a bravúrra.

 

SZEGED 2011–VÁRDA SE 0–3 (0–1)

Gálhidi György: – Amit a pályán néhányan elkövettek, gyalázat. Tönkretették egy fél év munkáját és Szeged labdarúgását.
Révész Attila: – Nem mindennapi mérkőzést játszottunk, amelyen jobban kezeltük a nyomást. Vezető gólunk után a hazaiak buta szabálytalanságokkal könnyítették meg dolgunkat.

 

SZIGETSZENTMIKLÓSI TK–DOROGI FC 1–1 (1–0)

Zoran Kuntics: – Örülök a bent maradásnak, a dorogiak mutatott teljesítményét pedig elismerem.
Miskei Attila: – Szinte egyedülálló, hogy a bajnoknak osztályozót kell játszania. A mai napon visszaállítottuk becsületünket, úgy gondolom, egyenlő felek voltunk ezen a mérkőzésen a Szigetszentmiklósnak.

 

BUDAÖRSI SC–FC TATABÁNYA 1–3 (0–1)

Bekő Balázs: – A mérkőzés előtt reméltem, hogy van esélyünk a párharc megnyerésére, de sajnos nem a hitet, sem a futballt nem éreztem ma a csapatomban.  Nem késztettük komoly erőbedobásra a Tatabányát.
P. Nagy László: – Nagyon jó csapat ellen nyertünk, a Budaörs már Tatabányán is megnehezítette a dolgunkat.