Ma játsszák az NBII osztályozók visszavágóit

2013.06.15 12:19

Ma eldől, hogy mely csapatok maradnak bennt az egycsoportos NBII-ben, és melyek folytatják jövőre a harmadosztályban. Íme a párosítások:

SVSE-GYSEV-Goldschmidt - Dunaújváros 17.00 (1. meccs: 1-1)

Bücs Zsolt (Soproni VSE): Sokat tettünk azért, hogy idáig eljussunk. Lehetet volna szebb is az álom, de ezen már kár rágódni. Egy nagyon jó csapatot ismertünk meg a Dunaújvárosban, akik nem véletlenül lettek bajnokok. Benn kell maradnunk, bármi áron is, hisz tartozunk ennyivel a városnak, a klubnak, szurkolóinknak és támogatóinknak, illetve annak a több mint 400 gyereknek, akik itt vannak az utánpótlásba. Felkészülésünket nem mondhatom ideálisnak, sok a sérültünk – Gaálnak a térdével vannak gondok, hétfőn atroszkópos beavatkozást hajtanak végre nála. Demét kiállították Dunaújvárosban, Pintér pedig összeszedte az ötödik sárgáját, rájuk eltiltás miatt nem számíthatok. Az idény során ugyan többször voltunk hasonló helyzetben, de, ahogy korábban, így most is meg fogjuk oldani. A csodálatos szurkolótábor pedig átsegít bennünket a holtpontokon, mint oly sokszor tette azt már. Tisztában vagyunk vele, hogy Sopron labdarúgása húsz évvel ezelőtt sikeres osztályozót vívott meg. Az elődök pedig köteleznek bennünket. (www.svse.hu/labdarugas)

SZTK-ERIMA - Dorogi FC 17.00 (1. meccs: 6-0)

Zoran Kuntics (SZTK-ERIMA): https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=USZR-SrRYTU (futsalarena.hu)

Budaörs- FC Tatabánya 17.00 (1. meccs 2-4)

Szeged 2011- Kisvárda 17.00 (1. meccs: 1-1)

Gálhidi György (Szeged 2011): - Öt hónapja keményen dolgozunk, a két meccsen érvényesülnie kell a jobb állapotunknak. Most is nagy volt a különbség erőben, sebességben, csapatjátékban, de a Várda az utolsó erőtartalékait mozgósítva a második félidőben fölénk nőtt, a kiállítás után pedig több helyzete volt a fordításra! Remélem, a visszavágón nem engedjük felállni a már földön lévő ellenfelünket! Nem hiszem, hogy 11-esek döntenének, de mindenre fel fogunk készülni!

- Minden fegyverünket bedobjuk hogy technikailag, taktikailag, fizikailag is a csúcson legyünk. Aggasztó, hogy Jovánczai kiállíttatta magát és hogy Kis Robi a csuklóját törte, de képesek vagyunk pótolni őket, erősek, lendületesek leszünk, a helyzetkihasználásunkon kell javítanunk!

Természetesen óriási lenne, ha több ezer szurkoló előtt bizonyíthatnánk, az lenne a hab a tortán, ha megtelne a Vasutas-stadion! Az előbb említett problémáink miatt igencsak szükségünk lenne a 12. játékosunkra, azaz fanatikus szurkolóira! (szeged2011.eu)

 

Szolnoki MÁV- Felsőtárkányi FC 17.00 (1. meccs: 1-0)

Kis Károly (Szolnoki MÁV): A Felsőtárkány ellen idegenben szereztünk előnyt, ettől függetlenül nem ígérkezik a hazai mérkőzés sem könnyűnek, hiszen ahogy azt már többször is elmondtam, bajnokságot véletlenül nem lehet nyerni. Ellenfelünk szervezetten játszó csapat, amit bizonyított otthon is. Természetesen ettől függetlenül számunkra hazai pályán mindenképpen be kell biztosítani az NB II-ben maradást. Ehhez ötletes, kreatív játékra lesz szükség. Mindenképpen jobb teljesítményt kell nyújtatnunk, mint tettük azt Egerben, de erre a csapatot képesnek tartom. (szolnokimavfc.hu)