Lombard Pápa FC-ZTE FC 0-0 (0-0)

2013.07.13 13:07

Csapatunk ma Pápára utazott, ahol a Perutz-stadionban NBI-es ellenfél várt ránk. Nem tartott a csapattal az új igazolás, Tanque, valamint több alapember: Jahic, Bogunovic, Kocsárdi, Grbic is otthon maradt és edzésen vett részt. Hajdú nevéhez fűződött az első veszélyes próbálkozás, de Szűcs nagyot védett. Kiegyenlített volt a mérkőzés, Vlaszák is bemutatott az első félidőben egy bravúrt. A 2. játékrészben a Pápa folyamatosan cserélgetett, és a meccs végére mindössze 2 kezdő játékos maradt a pályán. Présinger egyszer ziccerben a kapufát találta el, egy nagyon gyors kontra után. Vlaszák 2-szer bravúrral mentett, egy Rodenbücher fejesgólt bedig a spori érvénytelenített jogosan, hiszen a fejes közben Rodenbücher lökte Vlaszák Gézát. A hazaiak cseréi frissességet vittek játékukba, így beszorították a ZTE FC-t, ám álltuk a sarat, és megúsztuk kapott gól nélkül. A mérkőzés kiegyenlített volt, de a Pápa közelebb járt a gólhoz, támadóbb szellemben futballoztak.

Lombard Pápa: Szűcs L. (Markek, 48)- Preklet Tóth G., 62.), Struhar (Rodenbücher, 55.), Mecinovic, Présinger (Németh, 62.)-Supic ( Maksimovic, 55.), Szabó, Quintero (Tajthy, 62.), Tóth B. (Arsic,62.)- Orosz (Király, 62.), Griffiths (Eszlátyi, 67)

ZTE FC: Vlaszák- Pál (Babati, 61.), Kovács, Nánási, Nagy (Bíró, 76.)- Simonfalvi, Vágó (Kocsis, 55.)- Frizoni (Szegleti, 55.), Máté, Hajdú- Pavicevic

Cserepad: Kalmár