Kérdéses, mi lesz a kölcsönjátékosokkal

2013.06.10 21:13

A ZTE FC tavaly nyáron és télen is több játékost kölcsönadott tapasztalatszerzés céljára. Simon Antal vezetőedző azt nyilatkozta nemrég, a keret kialakulása után tudnak dönteni egy-egy játékos visszahozataláról, vagy további kölcsönadásáról.

 

Kölcsöadott játékosok:

Vörös Ákos-kapus: Az NB I-ben is pályán volt 85 percet, illteve a 2011/2012-es szeznban az NB III-as csapat kapusa volt. A mostani szezon első felét Nagyatádon, a másodikat Hévízen töltötte.

Mavolo Paolo-védő: Ősszel több meccsen játszott, gólt is lőtt, de a tavaszt az NBIII-ból kieső NTE-nél töltötte, ahol alapember lett.

Jasarevic Mahir-középpályás: Az NBI-ben gólt lőtt, de ősszel nem sok időt kapott meccsenként. A Lombard Pápa kölcsönjátékosa lett, de nem játszott az NBI-es csapatban.

Vittmann Ádám-csatár: Az NBI-es időszakban gyakran lépett pályára, de gólt nem sikerült lőnie. Andráshidára került, ahol nagyon sok gólt lőtt és nagyon sokat segített csapatának. Meggondolandó lenne a visszahozatala.

Krajczár Ádám-csatár. A szezon elején 5 éves szerződést írt alá, kapufát lőtt, hajtott, de télen az NBIII-ból búcsúzó Hévízhez került.

Csordás Szabolcs-védő: A szezont Csákváron töltötte, alapember lett, de csapata kisett az NB II-ből.

 

És a jelenlegi keretben is van egy kölcsönjátékos: Mustapha Seye fél  évre került a ZTE-hez, fontos gólokat lőtt, véleményünk szerint célszerű lenne megtartani.

 

Hajrá ZTE!