Előzetes: ZTE FC - Mezőkövesd

2015.04.24 20:58

A ZTE jelenleg a 8., a Mezőkövesd a 4. a tabellán / Szakály és Grbic is visszatér                                                                                    

Együttesünk a Siófok, Csákvár és Sopron elleni vereség után holnap nagyon nehéz mérkőzést játszik a feljutásra törő Mezőköves ellen. Holnapi vendégeinkkel (kezdés: 18 óra) ősszel 1-1-re végeztünk idegenben, ami semmiképp sem mondható rossznak. Az elmúlt meccseink nem úgy alakultak, ahogy várták szurkolóink és játékosaink, de megjegyezzük, a Csákvár és a Sopron ellen mutatott játékra (nyilván a realitásokat figyelembe véve) nagy panasz nem lehetett, de az eredményesség nem jött. Ahogy Kovács Gergő is mondta, győzni szeretnének a fiúk, s rá is férne ez a csapatra. A ZTE a tabellát nézve az elmúlt hetekben nem csúszott vissza, maradt a nyolcadik a tizenhat csapatos mezőnyben.

Denis Grbic az előzetesen várthoz képest gyorsan felépült keresztszalag-szakadásáből, teljes értékűen tud edzeni csapattársaival, holnap akár pályára is küldheti Lendvai Miklós vezetőedző.

Szakály Attila letöltötte kétmeccses eltiltását, így ő is pályán lehet, s egyedül Melczer sérült.

Az elmúlt három találkozón rúgtunk négy gólt, ami nem mondható olyan rossznak, a kapott kilenc viszont igen. Mindenesetre holnap cél a győzelem mindkét csapatnak, bízunk benne, hogy csapatunk nyeri a párharcot. Az eseményeket élőhangos közvetítésünkben is követhetik.

(A képeink a ZTE FC ma délutáni edzésén készültek.)