Előzetes: ZTE FC-Haladás II

2013.05.30 15:46

Csapatunk szombaton nagy meccsre készül. Örök riválisunkat, a Szombathelyi Haladást fogadjuk a ZTE Arénában. Ha nem is az NB I-es Haladás a vendégünk, garantálható, hogy a mérkőzés rangadóhoz méltó lesz. A villanyfényes mérkőzés 19.30-kor kezdődik, várhatóan a lelátón is kiéleződnek az indulatok. De reméljük, mindkét fél szurkolótábora a sportszerű határok között marad majd.. Egyes pletykák szerint jónéhány Honvéd szurkoló is megnézi élőben a derbit.

 

Klubunknak a 4. hely megtartásához egy döntetlenre minimum szüksége van. 

Ami biztos, hogy a ZTE FC-ben Seye és Simonfalvi nem játszhat, de vannak még kérdőjelek: Máté, Nánási és Pavicevic kisebb sérüléssel bajlódik, de valószínűleg tudják vállalni a játékot. Visszatért azonban az edzésekhez, és a pályára is léphet majd Budovinszky Krisztián és Bernando Frizoni. Várhatóan a Szombathely nem ad vissza senkit az első csapatból, hiszen közvetlenül ez a meccs előtt játszanak. Esetleg Kenesei Krisztián jöhet képbe, aki igaz az elmúlt meccseken már az NB I-ben a cserepadon volt, játéklehetőség csak a második csapat biztosított számára. 

 

Természetesen honlapunk a beígért szövegessel jelentkezik. Holnap délutánig várjuk a játékra a megfejéseket, és szintén ekkor kerülnek ki a beharangozó interjúk, várható kezdőcsapatok.

 

Hajrá ZTE!