Egy cél van: győzelemmel búcsúzni a közönségtől az őszi idényben!

2015.10.03 12:00

Beharangozó: ZTE FC - Szolnoki MÁV / Várhatóan sok néző látogat ki ma délután a stadionba                                                          

Ma 18 órakor a tabellán közvetlenül mögötte álló Szolnoki MÁV FC-t fogadja a ZTE FC. Ez lesz az utolsó hazai mérkőzés az ősszel, jövő héttől ugyanis elkezdődik a gyepszőnyeg cseréje. A tavaszi idénytől már rendkívül jó gyepen játszhatnak a játékosok, össze sem lesz hasonlítható a mostanival.

Ma viszont még ezen kell játszani, és megverni ellenfelünket! Más cél ugyanis nem is lehet, a várhatóan szép számban kilátogató nézőktől három ponttal és jó játékkal búcsúznának a fiúk. Amely 3 pont értéke nagy lenne, hiszen jó pozícióban vagyunk, s a következő mérkőzéseken idegenben kell pályára lépni, ami ugye mindig nehezebb.

Nem lesz könnyű a mai összecsapás (egyik együttes számára sem). A tabellán valószínűleg abban az esetben is maradnánk a harmadik helyen, ha döntetlent játszanánk vagy kikapnánk, győzelmünk esetén viszont (a többi eredmény szerencsés alakulása esetén) a bajnoki táblázat élére is ugorhatnánk.

A ZTE eddig 16 pontot gyűjtött (5 győzelem, 1 döntetlen, 2 vereség), a Szolnok pedig 13-at (4 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség). Gólkülönbségünk +9-es, az övéké +4-es.

Csank János a Zalai Hírlapnak nyilatkozva elmondta, ellenfelünk „kontrás csapat”, illetve azt is hozzátette, mindenképpen győzni szeretnének. A megyei napilapban megjelentek szerint a Mester nem tervez változtatni a múlt heti kezdőn, azaz ezúttal is a padon kezdhet Simonfalvi Gábor csapatkapitány.

A szolnoki csapatban oda kell majd figyelni Gajdos Zsoltra, aki eddig 7 gólt szerzett, így második a góllövőlistán a mi futballistánk, Daru Bence mögött, aki 9 gólos.

Egy szó, mint száz, mindenképp győzelem a cél, s mivel 700 diák kapott ingyenjegyet a mérkőzésre, várhatóan sokan lesznek kinn az Arénában.

Honlapunk 17.50-től élő, rádiós formájú közvetítést ad a találkozóról.

Hajrá ZTE!