Edzői vélekedések: így látta a Kisvárda elleni 90 percet Molnár Balázs és Soós Imre

2016.05.21 23:32

Molnár Balázs szerint a Kisvárda kapufája is sorsfordító volt / A vendégek mestere a végén a koncentrációt hiányolta                               

Az eltiltott Mihalecz Istvánt helyettesítő Molnár Balázs, valamint a vendégek részéről a vezetőedző, Soós Imre nyilatkozott a szombat esti 90 percet követően.

Molnár Balázs (az eltiltott ifj. Mihalecz István helyett): - Az első félidőben nem tudtuk az eltervezett játékot nyújtani, görcsösen, idegesen futballoztunk. A szünetben tudtuk rendezni a sorainkat, a második félidőben már a saját játékunkat játszottuk, sikerült nyomás alá helyeznünk az ellenfelet. Sorsfordító volt a Kisvárda kapufája, ez is kellett ahhoz, hogy végül magabiztos győzelmet arathassunk. Mindhárom cserénk hozzá tudott tenni a mérkőzéshez.

Soós Imre: - Az első félidőben mindkét csapat óvatosan játszott, nem is alakult ki szórakoztató játék abban a félidőben. Ekkor többet birtokoltuk a labdát, helyzeteink is voltak. A második játékrészben mindkét együttes csapat felvállalta a nyílt játékot, amiért dicséret illeti őket. Ekkor is voltak helyzeteink, lőttünk kapufát is, de a végén a koncentráció hiányzott. Gratulálok a Zalaegerszegnek a győzelemhez!