Budafoki MTE - ZTE FC 1-2 (1-0)

2017.02.01 17:32

Hátrányból fordítva vertük meg az NB III-as ellenfelet / Góljainkat Polényi és Bobál szerezték                                                                 

Csapatunk téli ötödik edzőmérkőzését az NB III-as Budafok ellen játszotta. A találkozóra Bükfürdőn került sor, s az ónos eső ellenére is lejátszották a meccset. Csató Sándornak nem volt nagy választási lehetősége a csapat összeállításakor, mert négy mezőnycserével, köztük két fiatallal vágott neki az összecsapásnak.

A mérkőzést a Budafok kezdte jobban, a Közép csoport második helyezettje büntetőből vette be Szappanos kapuját, 1-0. Aztán egyre inkább fölénybe kerültünk, ennek pedig meg is lett az eredménye: előbb egy tetszetős kontratámadást a téli igazolás Polényi fejezett be góllal (1-1), majd a végén Bobál találata a győzelmet jelentette (1-2.)

Együttesünk ezzel megszerezte első győzelmét 2017-ben, remélhetőleg ez pozitív sorozatot indít el. Szombaton 14.30-tòl a horvát másodosztályù NK Zagrebbel játszunk Zalaegerszegen, a jövő szerdára tervezett, horvátországi főpróba viszont a sok sérült miatt elmarad.

Budafoki MFC - ZTE FC 1-2 (1-0)

ZTE FC: Szappanos (Fadgyas) - Angyal (Horváth M.), Króner, Forgács, Deutsch - Polényi, Bedi - Ekker (Nikitscher), Ágoston (Végh) - Paudits (Nagy T.), Bobál

Gólok: Vankó (büntetőből) ill. Polényi, Bobál