Az osztályozók edzői értékelései

2013.06.09 08:01

Szokás szerint, most is interjúkat készített a Nemzeti Sport stábja. Ebben a cikkünkben elolvashatják, hogyan vélekedtek az edzők az osztályozók első meccsei után. A visszavágókat jövő szombaton rendezik.

 

DOROGI FC–SZIGETSZENTMIKLÓSI TK 0–6 (0–4)

Miskei Attila: – Két teljesen más lelkiállapotú csapat lépett pályára, mentálisan, morálisan és fizikailag is fölénk nőtt az ellenfél. Ez a lebonyolítási rendszer komolytalan.
Zoran Kuntics: – Örültem, hogy Dorogon játszhattam a csapatommal.

 

SOROKSÁR SC–CEGLÉDI VSE 0–3 (0–2)

Varga Attila: – Az első tíz percben NB III-as ritmusban futballoztunk, ezzel ki is végeztük magunkat. Játékban nem voltunk rosszak, de a párharcok nagy részét elveszítettük, így nem tudtuk elkerülni a vereséget.
Ványi Zsolt: – Jól kezdtük a mérkőzést, ez meghatározta a játék további menetét. Hátul végig stabilan futballoztunk.

 

FELSŐTÁRKÁNY SC–SZOLNOKI MÁV 0–1 (0–0)

Vígh Ferenc: – Bosszant a végén kapott gól. Be kell látnunk, nagy a különbség a két csapat között.

Kis Károly: – A hazaiaktól azt kaptuk, amire számítottunk, szervezetten védekeztek. Az eddigi ötletes játékunk ezúttal haloványabb volt, de örülünk a számunkra kedvező eredménynek.

 

DUNAÚJVÁROS PASE–SOPRONI VSE 1–1 (0–1)

Dobos Barna: – A mérkőzés nagy részében a Sopron fölé tudtunk nőni. Rengeteg helyzetet kialakítottunk, azonban a mai napon a helyzetkihasználásunk igen gyatra volt. A visszavágóra szívvel-lélekkel készülünk, és igyekszünk megszerezni a győzelmet.
Bücs Zsolt: – Igazi kupahangulat volt, a csapat mélyen tudása alatt játszott. Ennek meg kell találni az okait, ha jövőre is az NB II-ben akarunk játszani.

 

VÁRDA SE–SZEGED 2011 1–1 (0–1)

Révész Attila: – Az első félidőben megilletődötten játszottunk, illetve kiderült, hogy erősebb csapat ellen több játékosom csak ennyire képes. Csapatként elfogadhatót nyújtottunk.
Gálhidi György: – Elképzelésünk szerint alakult a mérkőzés eleje, ám vezetésünk után érthetetlen módon leálltunk. A kapott gól után idegeskednünk kellett, de idegenben nem rossz eredmény a döntetlen.

 

FC TATABÁNYA–BUDAÖRSI SC 4–2 (2–0)

P. Nagy László: – Örülök az eredmény miatt, egyben dühös is vagyok a hibáink miatt. Nem értem, a félidőben mi történt, és nem a csapatomnál!
Bekő Balázs: – Óriási ütközet volt, megvoltak a lehetőségeink, amelyekből rúgtunk is gólokat, a feljutás kérdése még, úgy gondolom, nyitva. Hiányérzetem csak azért lehet, mert három pontrúgásból kaptunk gólt – és ebből lehet a legkönnyebben felkészülni.

 

Forrás: www.nso.hu