ZTE FC - SZTK-ERIMA 1-1 (1-0)

2015.03.07 17:50

Ezúttal Krónert állították ki / Továbbra is nyeretlenek és veretlenek tavasszal                                                                                      

Együttesünk ma első tavaszi győzelmére tört a Szigetszentmiklós ellen, ami azonban nem jött össze. Az első félidő hozott izgalmasabb játékot, a ZTE FC szempontjából az első játékrész első fele volt az, amikor megvoltak a helyzetek, és vezettünk is Délczeg tizenegyesből szerzett góljával. Aztán a vége felé feljött a Szigetszentmiklós, helyzeteket alakított ki, de a szünetben még 1-0-volt ide. Aztán a szünet után Króner megkapta második sárga lapját, Hevesi-Tóth büntetőgólt szerzett, és az elmúlt meccseinkhez hasonlóan 40 percet emberhátrányban játszottunk. Ez alatt kiegyenlített játék folyt a pályán, a szurkolók nem a helyzetek, gólok, hanem a kérdéses, vagy mondhatni rossz játékvezetői ítéletek miatt mérgelődhettek. A vége 1-1, mondhatni reális. Csapatunk így továbbra is nyeretlen és veretlen egyben ősszel, ám a labdarúgásban az egy pont nem ér sokat, illetve valamit kellene azzal is kezdeni, hogy nem hozzuk korai kiállításokkal saját magunkat nagyon nehéz helyzetbe. Illetve azt is megjegyezzük, eddig csak büntetőből tudtunk eredményesek lenne tavasszal.

A helyzetek és gólok:

2.p. Babati jobboldali szabadrúgásába a kapu előtt Daru kotort bele, de Horváth László nagyot védett.

10.p. Tizenegyest végezhetett el Délczeg Vágó buktatása miatt, aki a jobb alsóba gurított.

12.p. Daru az ellenfél kapuja felé indult, de a lövés pillanatában leszerelték.

25.p. Délczeg baloldali beívelését követően Babati melléről a kapusra pattant a labda.

34.p. Puskás indította be Hevesi-Tóthot, aki középre tette a labdát, Jasarevic pedig centikkel pörgetett a kapu jobb sarka mellé.

42.p. Puskás lőtte el a labdát 18 méterről, de a felső és a bal kapufa találkozásán csattant a labda.

51.p. Büntetőt végezhetett el Hevesi-Tóth Króner szabálytalansága után,a ki sárgát is kapott tettéért. Mivel neki ez már a második volt, Szőts Gergely piros lappal kiállította. Hevesi-Tóth a kapu közepébe lőtte a labdát. 1-1

54.p. Jobboldali szabadrúgás után Hevesi-Tóth fejelt a kapu mellé.

64.p. Osváth Attila elé került egy középre passzolt labda, aki fölé lőtt.

77.p. Osváth lőtt 18 méterről, de a labda a bal felső fölé-mellé ment.

ZTE FC: Szappanos – Pajor, Króner, Forgács, Farkas- Bíró, Fodor- Babati (Bailo, 55.), Murai (Szöllősi, 46.)- Daru, Délczeg (Horváth P., 66.)

SZTK-ERIMA: Horváth L.- Szepessy, Bankő-Bíró, Vágó, Puskás-Kollega (Benkő, 83.), Barna- Kornis, Hevesi-Tóth- Jasarevic (Weitner, 58.), Sipos (Osváth, 46.)

Sárga lapot kapott: Vágó (10.), Króner (31., 50.), Pajor (49.), Kollega (58.), Barna (72.), Farkas (74.), Szöllősi (81.)

Piros lap: Króner (50.)

Dicsérni lehet Forgácsot védőmunkájáért, a fiatal Pajort, valamint Fodort, aki két poszton is játszott a mérkőzés folyamán. Daru küzdése is említést érdemel, valamint Délczeg jó játéka is.

Képgalériánk itt tekinthető meg: ZTE FC - SZTK 1-1 képek

Hajrá ZTE!