ZTE FC - Nyíregyházi Spartacus 3-1 (1-0)

2017.02.26 17:23

Magabiztos, jó játékkal elért győzelem a rangadón / November vége után nyert ismét tétmeccset csapatunk                                         

Jó iramban, de mezőnyjátékkal kezdődött a forduló rangadójának titulált Nyíregyháza elleni mérkőzésünk, s megfigyelhető volt, hogy annak ellenére, hogy jó ideig nem esett gól, már a kezdéstől jóval magasabb színvonalú  és iramú játékot láthattunk, mint egy hete Siófokon. Küzdöttek és helyenként tetszetősen is játszottak játékosaink, kiemelendő Paudits Patrik, aki az első pillanattól nagy elánnal és hasznosan vetette magát játékba. A 19. minutumban Jakab kapufája jelentette az igazán nagy lehetőséget, s ezt követően is mi támadtunk, igaz, a vendégeken is látszott, hogy jó képességű játékosokból állnak. Paudits kiugrásánál már megszerezhettük volna a vezetést, de egy védő mentett, a 34. percben viszont Jakab kapott remek labdát, és a rosszul vetődő kapus keze alatt a hálóba lőtt, 1-0. A félidőt nézve megérdemelten vezettünk, a nézők elégedetten diskurálhattak a szünetben.

ztefc.webnode.hu fényképe.

A második félidő kezdetén bemutatkozott másik téli szerzeményünk, Szatmári István is, aki Véghet váltotta. És mondhatni ott folytattuk, ahol abbahagytuk, ugyanis rövidesen egy remek keresztlabdát követően Deustch kapott labdát a bal oldalon, lövése pedig a bal kapufáról bepattant, 2-0. A 60. minutumban válaszolt az addigra már mindhárom cserelehetőségét kihasználó Spartacus, egy kipattanót Takács lőtt be, 2-1. Ezt követően többet támadtak a vendégek, mégsem szereztek újabb gólt, sőt, egy lövésük után megindulhattunk, Jakab-Szatmári-Jakab összjáték végén pedig utóbbi négy méterről lőtt a kapuba, 3-1. A hajrát is jól bírtuk, összességében pedig teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, amit a közönség is értékelt, a lefújás után nagy tapsot kaptak a fiúk a november vége utáni újabb, tétmeccsen elért győzelemért.

ztefc.webnode.hu fényképe.

ZTE FC - Nyíregyházi Spartacus 3-1 (1-0)

ZTE FC: Szappanos - Angyal, Króner, Polényi, Deutsch - Nagy T., Bedi – Paudits (Kretz, 67.), Végh (Szatmári, 46.), Jakab – Bobál
Cserék: Fadgyas (k), Ágoston, Szatmári, Kretz, Horváth L., Horváth M., Ekker

Nyíregyháza: Hermány - Dvorschák, Sinanovic, Holdampf (Vámos), Tisza (Takács, 46.), Szécsi (Rezes), Rubus, Tamási, Kónya, Farkas B., Ötvös B.
Cserék: Megyeri G. (k), Ur, Rezes, Vámos, Kártik, Törtei, Takács T.

A találkozóról készített képgalériánk ITT TEKINTHETŐ MEG!