ZTE FC - BFC Siófok 0-3 (0-2)

2015.04.04 21:15

Nagyon sima vereség két győztes meccs után / Nem tudtunk felnőni a Siófokhoz                                                                                   

A ZTE FC önbizalommal telve, két győzelem után várhatta a meccset. A szurkolók is abban bíztak, hogy áttört egy gát, s most jól játszunk, de legalább nyerünk. Ebből semmi sem valósult meg. A pályán a játékosok rendkívül gyenge produkciót nyújtottak, a Siófok az első félidőben lefutballozta a ZTE-t. A másodikban kiegyenlített játék zajlott a pályán, de az utolsó másodpercekben a vendégek saját szemszögükből feltették az i-re a pontot. Gyakorlatilag játékból és küzdésből sem közelítették meg a fiúk az elégséges szintet, s a siófokiak 3-0-s sikere megérdemelt.

A találkozó helyzetei és góljai:

8.p. Ivancsics lövése Simonfalviról vágódott szögletre.

14.p. Jobboldali siófoki szögletet az érkező Mogyorósi fejelt a kapuba. 0-1

20.p. Kontra után Gárdos lőtt veszélyes szituációban, lövése rosszra sikeredett.

29.p. Gárdos lefutotta a frissen beállt Farkast és a kapu jobb oldalába bombázott. 0-2

42.p. Simonfalvi jobboldali beadását az üresen álló Babati fejelte fölé.

55.p. Babati távoli lövését Tajti látványos vetődéssel ütötte ki.

64.p. Babati emelte be a labdát Darunak, akinek lövését lábbal védte Tajti.

65.p. Szakály becsúszásánál az ellenfél lábát találta el a labda helyett, így második sárga lappal mehetett idő előtt zuhanyozni.

79.p. Babati baloldali szabadrúgása után helyzetek sorozatban. A végén Délczeg lövését egy bevetődő védő blokkolta.

93.p. Nagyon szép kontra után Peszmeg elé került a labda, aki ballal a léc alá vágta a labdát. 0-3. Ezután Böcskei játékvezető lefújta a mérkőzést.

ZTE FC: Szappanos – Simonfalvi, Króner, Forgács, Fodor M. (Farkas N., 27. p.) – Szakály A., Bedi – Bailo, Murai S. (Daru – 58. p.), Horváth P. (Babati – 38.p.) – Délczeg

BFC Siófok: Tajti – Nagy J., Mogyorósi, Csató, Polényi – Horváth A., Peszmeg – Gárdos (Molnár M. – 72. p.),  Ivancsics (Hanzl – 90. p.), Papp M. (Nagy T. – 83. p.) – Andorka

Gólszerzők: Mogyorósi (14. p.), Gárdos (29. p.), Peszmeg (93. p.)

Sárga lapok: Szakály (22., 65.), Délczeg (77.) ill. Gárdos (68.), Nagy J. (71.), Papp (81.)

Piros lap: Szakály (65.)

Lendvai Miklós értékelése: Nagyon nehéz meccsre számítottam. Egyszer nálam is ki fog borulni a bili, hiába készítem fel a csapatot, ha nem tudják, hogy kell szenvedni. Nagyon messze vagyunk attól hogy magasabb szintre lépjünk. Szörnyű látni azt, hogy párszáz néző van a lelátón, illetve hogy negatív a közeg. Egyelőre türtőztetem magam, de ez nagyon nem tetszik amit látok. Gratulálok az ellenfélnek, teljesen megérdemelték a győzelmet.

Soós Imre értékelése: Tartottam a meccstől, sokat elemeztem a ZTE játékát. Rendkívül örülök a győzelemnek. Ellenfelünk kicsit kétarcú, de a zetés fiatalok szép jövő előtt állnak. Nehéz helyzetben vagyunk, bízom benne, hogy sikerül életben maradni.

80 fényképet tartalmazó képgalériánkat ide kattintva tekinthetik meg!

Hajrá ZTE!