ZTE FC - Balatonfüred FC 3-1 (2-0)

2016.02.10 16:45

Horváth Roland múlt péntek után ismét mesterhármast jegyzett / Az időjárás nem kedvezett a csapatoknak                                           

Együttesünk ma utolsó előtti edzőmérkőzésén az NB III Nyugati csoportjának sereghajtóját, a Balatonfüredet fogadta. Hajnalra megérkezett az eső, amit havas eső és hó váltott fel, így a találkozó a ketreces pályáról a műfüvesre került át. Igaz, az időjárás nem volt optimális, a mérkőzést megrendezték, s nem is is lehetett okunk szomorkodni, az eredmény miatt legalábbis biztosan nem. Ugyanis a ZTE FC megpróbálta ráerőltetni akaratát az ellenfélre, Horváth Roland pedig már az első félidőben berámolt két gólt. A másodikban egy újabb találattal jelezte csatárunk, jó formában van, hiszen öt napja szintúgy mesterhármast jegyzett, mint ma. Ez mindenképpen pozitív hír, hiszen fontos, hogy Darun kívül a másik befejező csatárunk is gólérzékeny legyen, s jó formába kerüljön. A mérkőzés vége felé Nabil meglőtte a vendégek becsületgólját, kialakítva a 3-1-es végeredményt.
Ellenfelünknél pályára lépett Hársfalvi András kapus, aki most télen került fél évre kölcsönbe a Balaton-partiakhoz.

ZTE FC: Szappanos (Kovács D.)- Simonfalvi (Bailo), Króner (Hegedűs), Gyagya (Forgács), Szalkai - Patvaros (Koller; Végh), Nagy T.- Gottfried (Ekker), Szakály, Városi (Fujsz R.)- Horváth R.

Folytatás, egyben a felkészülés lezárása szombat délután, egyelőre kérdés, hogy a füves, a műfüves vagy az andárshidai gyepen.

Hajrá ZTE!