Visszavágás és egy fontos győzelem!? - felvezető

2017.03.11 17:52

Élőben közvetítjük a Szeged elleni mérkőzést / Két játékos hiányzik a Csató-csapatból, amely előzne                                                                

Minimális célként tavaszi veretlensége megtartásáért küzdhet a ZTE FC a vasárnap 17 órakor kezdődő, Szeged 2011 Grosics Akadémia elleni mérkőzésen. Hiszen ha nem is tűnik olyan jónak eddigi teljesítményünk, az eddigi három bajnoki meccsünkön egy győzelmet és két döntetlent könyvelhettünk el. Most pedig egy olyan csapatot fogadunk, amely a megszerezhető kilencből hét pontot begyűjtött a tavaszi idényben, a forduló előtt pedig két helyezéssel és két ponttal előzi meg a ZTE-t. Az egykori válogatott támadó, Klausz László irányította szegediek hosszú ideje Gyulán játsszák a meccseiket, igazi szurkolótáboruk sincs, azonban mindig a kellemetlen ellenfelek közé sorolandók, idén pedig kifejezetten jól szerepelnek. A tavaszi idény folyamán még gólt sem kaptak, egy sorozatot tehát mindenképp meg kéne szakítania együttesünknek.

Csató Sándor vezetőedző még nem számíthat Patvaros Zsoltra, valamint a vírusos betegségébe múlt héten visszaeső Szatmári Istvánra. A többiek bevethetők, eltiltott sincs a keretben.

Csütörtöki cikkünkben hírt adtunk a játékvezetőről, az információt azonban közben módosította hivatalos adatbankjában az MLSZ, így katari játékvezető dirigál majd, akinek tartalék-játékvezetője és egyik partjelzője is honfitársa lesz, az eredetileg vezetőbírónak bejelentett Márkus Tamás pedig az egyik asszisztens feladatkörét tölti majd be.

Változás a tűzriadó-gyakorlattal kapcsolatban is: az eredeti tervekkel ellentétben nem a félidőben, hanem a mérkőzés lefújását követően tartják majd meg ezt, a gyakorlatról jegyzőkönyv is készül.

Honlapunkon szokás szerint élő, rádiós közvetítést adunk a helyszínről, akik nem látogatnak ki, 16.55-től követhetik nálunk a történéseket. A találkozóra egyébként a szerdai nőnap alkalmából ingyenes lesz a belépés a hölgyeknek. Felhívjuk figyelmüket, hogy a lefújást követően ezúttal is két napig lesz lehetőségük osztályozni játékosaink teljesítményét honlapunkon.

CSATÓ SÁNDOR NYILATKOZATÁHOZ KATTINTSON IDE!

ZTE FC - Szeged 2011 Grosics Akadémia vasárnap 17.00
Játékvezető: Abdulhadi Alasmar Al-Ruaile (asszisztensek: Márkus Tamás, Zahy Snaid Alsammari; tartalék-játékvezető: Sultan Salem Alsofanyani)
Várható kezdőcsapatunk: Szappanos - Angyal, Króner, Forgács, Deutsch - Nagy T., Bedi - Paudits, Végh, Jakab - Bobál

Hajrá ZTE!

ABDULHADI ALASMAR AL-RUAILE