Vinicius kék-fehérben? Nem hangzik rosszul...

2013.06.18 17:44

A Csákvári TK csatára, a középpályásként is bevethető Vinicius a rangado.hu információi szerint a ZTE FC-be igazolhat. A zalai közönség láthatta is őt futballozni, tavasszal, a Csákvár ellen hazai pályán 4-0-ra megnyert meccsen kifejezetten jól játszott (talán ő egyedül a vendégcsapatból). Biztos, hogy képzett, technikás játékos.

Bognár György vezetőedző bejelentette, hogy az NB III-ban nem számítanak külföldi légiósokra.

Galvao Leal Vinicius játékjogával a Debreceni Vasutas SE rendelkezik, de ők továbbra sem számolnának a centerrel, és nem zárkóznak el egy új kölcsönadástól. Ezt használná ki a ZTE, a következőkben Nagy Ferenc többségi tulajdonos-elnök nyilatkozik a rangado.hu-nak:

– Több játékos között az ő neve is felvetődött, de konkrétumról egyelőre nem tudok beszámolni vele kapcsolatban – nyilatkozta Nagy Ferenc, a ZTE FC elnöke. – Folyamatosan zajlanak a tárgyalások, az egyeztetések, biztosan lesznek érkezők és távozók is, de még nem szeretnék neveket mondani, mert nem akarom, hogy az érintettek a sajtóból értesüljenek a döntésünkről.

Nem hangzik rosszul ez a hír, hiszen a szintén brazil Bernando Frizoni tavaly nyáron érkezett, és nagy erőssége volt a ZTE-nek. Többek között az is a nyár egyik nagy kérdése, őt meg tudjuk-e tartani.