Újpest FC - ZTE FC 1-1 (0-0)

2015.11.18 20:26

Balogh tizenegyesgóljára Szakály válaszolt, így döntetlen lett a vége / Összesítésben az Újpest 6-1-re nyert                                   

Ma 18 órától a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját tetemes, 5-0-s hátránnyal kezdte a ZTE FC. A találkozó előtt egyperces gyászszünettel emlékeztek Fülöp Mártonra és Várhidi Pálra, mindketten múlt héten hunytak el.
Az első negyedóra végén Sallói került nagy helyzetbe, ám lövését Kovács Dániel hárította. Három perccel később Hazard találta el a kapufát. Ezt követően az első félidőben kisebb lehetőségek adódtak inkább a hazaiak, de a ZTE előtt is, gól nem született.
A második játékrészben Lázár Bence végezte el a kezdőrúgást, aki súlyos betegséggel küzd, de bízunk benne, hogy mielőbb sikerül meggyógyulnia! A 66. percben a hazaiak megszerezték a vezetést, tizenegyesből Balogh Balázs lőtt kapunkba.  Ezt követően élénkült meg igazán a mérkőzés, a 80. percben pedig Szakály révén egalizálnunk is sikerült. A lila-fehérek a végén még kialakítottak helyzeteket, de Kovács Dániel jól állta a sarat, így döntetlen lett a vége. Összesítésben 6-1-el lépett  a negyeddöntőbe az Újpest FC, együttesünk pedig már maximálisan a bajnokságra koncentrálhat.

Újpest FC – ZTE FC 1-1 (0-0)
ZTE FC: Kovács D. – Simonfalvi, Forgács, Gyagya, Fodor - Nagy T., Patvaros (Szakály, 74.), Bedi- Bíró, Szalkai (Városi, 38.)- Daru (Babati, 60.)
Cserepad: Szappanos (k), Króner, Koller, Szöllősi
Gólok: Balogh (66., büntetőből) illetve Szakály (80.)

Hajrá ZTE!