Szerdán két csapatunk is pályára lép – élőben közvetítünk Répcelakról

2016.07.18 21:52

A Tibiliszi ellen az alapcsapatunk, míg Répcelakon inkább a fiatalok lesznek előtérben / Kisebb sérülések a csapatban                              

Szerdán 18 órától két felkészülési mérkőzést is játszik a ZTE FC. Csató Sándor kettéosztott gárdájának egyik fele a ZTE Arénában fogadja a grúz élvonalbeli Lokomotiv Tbiliszi együttesét, másik fele pedig a Vas megyei első osztály tavalyi harmadik helyezettje, a Répcelak otthonában vendégszerepel. Mint Csató Sándor vezetőedző érdeklődésünkre elmondta, a felnőtt korú játékosok nagy része, az „alapcsapat” az erősebb játékerőt képviselő grúzok ellen játszik, de Répcelakra is jutnak felnőtt korúak, no meg a fiatalok, akik az MLSZ „fiatalszabályának” köszönhetően a bajnokság során is biztosan játszanak majd. A répcelaki keret néhány további U 19-es játékossal is kiegészül.

Honlapunkon a szurkolók számára könnyebben elérhető hazai találkozó helyett (amiről szintén olvashatnak majd beszámolót) a Répcelak – ZTE meccsről jelentkezünk élő, rádiós formájú közvetítéssel, illetve helyszíni tudósítással, képekkel, interjúval. Érdemes lesz tehát a ztefc.webnode.hu-t hallgatni, figyelni szerdán 17:55-től, hiszen közvetítésünkben a Tbiliszi elleni mérkőzés alakulását is nyomon követjük.

Csapatunk ma délután folytatta a munkát, holnap két edzés is vár a fiúkra, szerdán pedig a már említett összecsapások. A héten még szombaton lesz edzőmeccs, akkor az Ajkát fogadjuk. Az NK Mura elleni szombati mérkőzésen fájdalmak miatt lecserélt Forgácsnak szerencsére nincs sérülése, Bailo viszont még rehabilitációs tréninget végzett. A keretből még Babati Benjámin sincs száz százalékos állapotban.

Hajrá ZTE!