Szeged 2011-Grosics Akadémia – ZTE FC 0-0 (0-0)

2016.08.21 20:22

Kiegyenlített találkozón szerzett egy pontot csapatunk Gyulán / Szerdán ismét hazai bajnoki következik                                             

Együttesünk már tegnap elutazott a Zalaegerszegtől 450 kilométerre található Gyulára, ahol ma 17.30-tól a Szeged 2011-Grosics Akadémia ellen léptünk pályára. Csató Sándor ezúttal is változtatott a legutóbbi kezdőcsapaton: Végh helyett Bedi került a középpálya tengelyébe, a sérült Babati helyén Városi Viktor kezdett, viszont ezúttal is az első perctől a pályán volt a fiatal Gottfried Dániel, valamint a Dorog elleni bajnokihoz hasonlóan Króner kezdett jobbvédőként, Villám ezúttal is csak a cserepadon kapott helyet.

Az első félidőben kiegyenlített játékot láthatott az 200 fős publikum, kicsit a hazaiak voltak aktívabbak, viszont Szappanosnak mindössze egyszer kellett komolyabb védést bemutatnia. A mieink is próbálkoztak becsülettel, de nagy helyzetig nem jutott sem Daru Bence, sem társai. Így gól nélküli állásnál mehettek a 15 perces pihenőre a csapatok.

Fordulást követően egyik vezetőedző sem cserélt rögtön, és a játék képe sem változott. A ZTE labdabirtoklási fölényben futballozott, ám akaratunkat nem igazán sikerült ráerőltetni az ellenfélre. Deutsch szabadrúgása jelentette a legnagyobb veszélyt a hazaiak kapujára, de a hálóőr védett, az utolsó negyedórában pedig egyik gárda sem kockáztatott sokat, így maradt a senkinek sem rossz döntetlen.

Csapatunk így egy pontot szerzett a Szeged gyulai otthonában, viszont nincs megállás: szerdán a Cegléd érkezik, jövő vasárnap pedig a Balmazújváros vár a fiúkra, ismét idegenben. Előbbi mérkőzésről élőhangos közvetítés formájában számolunk majd be. Hajrá ZTE!

Szeged 2011-Grosics Akadémia – ZTE FC 0-0 (0-0)
ZTE FC: Szappanos – Króner, Nagy T., Forgács, Deutsch – Patvaros, Bedi – Gottfried (Ekker, 68.), Szakály, Városi – Daru (Bailo, 81.)