Szappanos Péterrel és Szöllősi Ferenccel beszélgettünk

2015.06.26 21:50

Két interjú és képek a mai edzésről / Jövő héten már edzőmérkőzése is lesz a fiúknak                                                                            

Mint már korábban is beszámoltunk róla, honlapunk szerkesztői szerint Szappanos Péter volt a ZTE FC legjobban teljesítő játékosa a 2014/2015-ös idényben, hiszen ő érdemelte ki legtöbb mérkőzésen a ZTE FC legjobbja elismerést.

A kapus marad a ZTE-nél, hiszen már télen szerződést hosszabbított, de lehet, hogy nyáron ismét meg kell harcolnia a kapuba kerülését. Persze, mint mondta, ezzel nincs semmi problémája. Viszont megjegyezte, jó lenne, ha a következő szezonban nem lenne annyi védenivalója (és így nem is tűnne ki annyira a csapatból).

A remek formáját az új bajnokságra „átmenteni próbáló” kapussal interjút készítettünk a ma délutáni edzés után.

Szappanos Péter interjú (2.).MP3 (3393954)

És mint az elmúlt napokban megszokhatták, ezúttal is két riporttal jelentkezünk. A másik interjúalanyunk Szöllősi Ferenc, a csapat középpályása volt. Elmondta, csalódás volt számára az elmúlt idény, csapatszinten is többet vár, valamint ő maga is többet szeretne játszani a következő szezonban.

Szöllősi Ferenc interjú (2.).MP3 (2634732)

Képeket a 17 órai tréningről ITT LÁTHATNAK!

A ZTE FC ezen a héten kedd kivételével (12.00) minden nap (szerda, csütörtök, péntek) kétszer, 9.30-tól és 17 órától edzett. Hétvégén pihenhetnek a játékosok, jövő hétfőn egy délutáni, kedden, szerdán és pénteken 2-2, míg szombaton egy délelőtti edzés vár a fiúkra. Csütörtökön pedig az első felkészülési találkozó Ausztriában, az élvonalbeli Puskás Akadémia ellen.

Hajrá ZTE!