Soroksár - ZTE FC 0-0 (0-0)

2015.11.21 17:36

Daru Bence hiányzott, nem is szerzett gólt csapatunk, igaz, az ellenfél sem / Igazságos pontosztoskodás Soroksáron                               

Soroksáron folytatta ma bajnoki szereplését csapatunk. A lelkes hazaiak ellen egy nem éppen színvonalas mérkőzésen egy pontot gyűjtöttek be Szappanos Péterék. A játék összképét tekintve igazságosnak mondható a gólnélküli döntetlen.

Daru Bence nélkül kezdett együttesünk, sérülés miatt nem számíthatott Csank mester gólvágónkra. Sajnos hiánya meg is mutatkozott támadójátékunkban; Városi játszott ezúttal csatárt.
Rögtön a találkozó kezdetén Forgácsnak kellett mentenie saját kapuja előtt, a félidő hajrájában pedig Peszmeg emelésénél Szappanosnak kellett védenie. Rá egy percre Szakály ígéretes pozícióban fejelhetett, de sajnos nem talált kaput.

A második játékrészben már több lehetőség adódott a csapatok előtt, Gyagya és Koller is fölé fejelt, vezetőedzőnk pedig cserékkel próbált frissíteni.  A 75. minutumban Szöllősi nagy helyzetben lőhetett, ám a jobb kapufa mellett suhant el lövése. Tíz perccel később pedig Pál passza után Gárdos lőtt, de a kapufa mentett. Aztán még Szappanosnak is be kellett mutatni egy védést Peszmeg életerős lövésénél, de gól már nem született.
Jó nekünk ez a döntetlen? Nem kaptunk ki, szereztünk egy pontot, ilyen szempontból igen. Illetve a ma veszítő Mezőkövesdnél is jobb eredményt értünk el, és a Budaörs sem lépett meg tőlünk. A Gyirmót viszont igen. Mindenesetre bízunk benne, hogy a végén sokat fog még érni ez az egy pont.
Jövő héten Ajka következik, ahol jó lenne győzelemmel zárni a szezont.

ZTE FC: Szappanos – Króner, Gyagya, Forgács, Bedi- Szakály (Bíró, 78.), Nagy T.- Babati (Patvaros, 78.), Koller (Szöllősi, 68.), Szalkai- Városi

Hajrá ZTE!