Pécsi vereséggel kezdte a bajnokságot női csapatunk

2015.08.31 20:33

A PMFC 5-0-ra győzött / Kostorják Zsolt: "A társaság nagy része már a mérkőzés előtt túlpörgött"                                                              

Női együttesünk, a ZTE FC Angels számára is megkezdődött a bajnokság, lányaink az NB II Nyugati csoportjának nyitófordulójában Pécsen vendégszerepeltek. A PMFC elleni találkozó sajnos nem Kostorják Zsolt csapatának számításai szerint alakult, 2-0-s félidő után 5-0-ra a hazaiak diadalmaskodtak. Jövő hétvégén a ZTE szabadnapos, majd két hét múlva a másik baranyai gárda, a PVSK otthonába látogat. Annak a PVSK-nak az otthonába, amely hétvégén 5-1-re kikapott a Nagykanizsától.

ZTE FC Angels: Fülöp – Horváth K. (Harmath, 46.), Kovács K., Szalai, Lukács- Kerkai, Király- Gerencsér, Bogdán – Szegedi (Gángó, 66.), Gáspár K. (Horváth V., 46.)
Cserepad: Végh, Györgyfalvay
Gólszerzők: Patocsai, Hartmann (3), Tamás

Kostorják Zsolt, csapatunk vezetőedzője így nyilatkozott honlapunknak:

- Nem úgy kezdődött a bajnokság, ahogy a ZTE FC Angels csapata tervezte. Mi ennek az oka?

- Sajnos nehéz szavakat találni egy sikeres hazai kupameccs után! Az első bajnoki mérkőzés volt és úgy gondolom, hogy a társaság nagy része túlpörgött már a mérkőzés előtt és a bizonyítási vágy kudarcba fagyott!

- A pécsiek ennyivel jobbak, vagy ezúttal a ZTE-nek nem jött össze semmi?

- A hazai csapat megérdemelten nyerte meg a találkozót,viszont most is ki merem jelenteni, bennünk sokkal több van!

- Jövő hétvégén nem játszotok meccset, azután pedig megint idegenben léptek pályára. Min kell változtatni az eredményesség érdekében?

- Nem változtatok semmin, egy csapat vagyunk, egy céllal küzdünk továbbra is, és ígérem, minden botlás után talpra fogom állítani a csapatomat!

Hajrá ZTE FC Angels!