Papírforma alapján sima, de az ördög nem alszik – felvezető

2017.03.15 20:20

Küzdelmes meccs vár ránk Cegléden / Kieső helyen álló csapat lesz az ellenfelünk                                                                                     

Holnap, azaz március 16-án  a Merkantil Bank Liga NB II-ben hétközi fordulót rendeznek, ami a 25. lesz az idei kiírásban. A ZTE-nek a Pest megyei csapatról mondhatni szinte csak jó emléke van, hiszen amióta tagja ez a két együttes a magyar második ligának, minden összecsapást a kék-fehérek nyertek meg. Azonban ez a jó forma az egerszegiek mostanában nyújtott teljesítményére nem éppen mondható rá, hiszen nem igen gyűltek a 3 pontok az utóbbi meccseken, ahogy azt elvárnánk tőlük. A 18. helyen tartózkodó ceglédi csapatnak azonban felfelé mutat a tendenciája, hiszen az elmúlt 3 bajnokijukból kettőn győzedelmeskedtek.

Legutóbb a 6. fordulóban, szeptember 1-jén találkoztunk leendő ellenfelünkkel, amikor is a ZTE Arénában 2-0-ra sikerült felülmúlnunk a Pest megyei gárdát Patvaros és Babati góljaival. Ennek a meccsnek az érdekessége, hogy a világítás felmondta a szolgálatot, ezért újrajátszás után alakult ki az előbbi végeredmény. Azóta persze sok víz lefolyt a Dunán, de az biztos, hogy a két csapat közötti 9 helyezés nem véletlen és jobb csapat vagyunk a Ceglédnél. Mindezek ellenére nem szabad félvállról venni a dolgot, hiszen ellenfelünk csak 4 pontra van a bennmaradást jelentő 17. helytől, azt nem mondhatjuk, hogy a hazai pálya is segítségükre lesz, hiszen a meccset Albertirsán fogják lejátszani. Ráadásul az is a mi malmunkra hajthatja a vizet, hogy a ceglédiek vezetőedzője Nagy Mihály tegnap jelentette be lemondását, ez biztosan rányomta valamennyire a bélyegét a csapat hangulatára. Mindezek tudatában jó lenne, ha a ZTE száz százalékos teljesítménnyel rukkolna elő a pályán és haza tudná hozni a 3 pontot.

Fontos információ, hogy a Nemzeti Sport Menj meccsre féláron! nevezetű kuponjával 50%-os kedvezménnyel lehet megtekinteni az összecsapást.

Ceglédi VSE – ZTE FC csütörtök 15.00

A mérkőzés játékvezetője: Csonka Bence

Asszisztensek: Buzás Balázs, Csatári Tibor

Tartalék játékvezető: Takács Tamás

A ZTE FC várható kezdőcsapata: Szappanos- Angyal, Króner, Polényi, Deutsch - Nagy T., Bedi - Paudits, Végh, Jakab - Bobál

Hajrá ZTE!