Nyilatkozatok: a két mester és Kretz Bálint összegzett

2016.10.22 21:32

Csató szerint győzelmet érdemeltünk volna, Spisljak mindkét csapatnak gratulált / Kretz Bálint úgy véli, amit tudtak, megtették                        

Az 1430 néző előtt lejátszott, Békéscsaba elleni rangadót követően a két vezetőedző összegezte a látottakat, majd a mezőny egyik legjobbját, a fiatal Kretz Bálintot kérdeztük:

Csató Sándor: Büszke vagyok a fiúkra. Emberhátrányban kétszer is vezetni nagy dolog, főleg a második félidei teljesítményünk dicsérendő. Győzelmet érdemeltünk volna.

Zoran Spisljak: Gratulálok mind a két csapatnak! A ZTE igazi NB II-es karaktert mutatott, látszik, hogy fel akarnak jutni. Hiába kerültek emberhátrányba, nem ijedtek meg, hanem végig hittek a sikerben. Érezték, hogy ha játékban nem is, pontrúgásoknál meglesznek a lehetőségeik, és ki is használták ezeket. Kétszer is előnybe kerültek, próbálták ezt végig tartani, de gratulálok a csapatomnak is, mert kétszer kerültünk hátrányba, de így is szereztünk egy pontot. Hogy mennyi ez az egy pont? Most még nem tudjuk, majd a bajnokság végén kiderül, mekkora értéke van.

Kretz Bálint nem eredeti pozíciójában, hanem jobbvédőként állt helyt remekül a mai összecsapáson. A lefújás után mikrofonvégre kaptuk a fiatal játékost:

Hajrá ZTE!