Nincs még döntés a 16. csapatról

2013.06.17 19:26

Ma ülésezett az MLSZ Versenybizottsága. A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben nincs még döntés, mely csapat indulhat az Eger helyett az NB II-ben. Közleményükben tudatták, ez jövő hétfőn derül ki. Íme az  www.mlsz.hu tájékoztatása:

 

"Ami az NB II-es és NB III-as nevezéseket illeti, az MLSZ Versenybizottsága a június 24-i nevezési határidőt követően határozza meg azok mezőnyét, figyelembe véve az MLSZ elnökségének múlt heti döntését, amelynek értelmében szükség esetén feltöltésre kerül sor, annak érdekében, hogy a bajnokságok a versenykiírásban meghatározott létszámban induljanak a következő idényben.

A sajtóban megjelent, a feltöltéssel foglalkozó információk kapcsán az MLSZ versenybizottsága felhívja a figyelmet arra, hogy a korábban az MLSZ honlapján ismertetett szabályok rendelkeznek az indulási jog kérdéséről. A bizottság külön felhívja a figyelmet arra, hogy az osztályozó mérkőzéseken vesztes NB III-as osztályú csapatok közül a legjobb százalékos eredménnyel rendelkező csapat (az alap bajnokságban és az osztályozón elért eredmény összesítésre kerül) áll a feltöltési sorrend élén. Ez a szabály kizárólag a legjobb százalékos eredménnyel rendelkező csapatra vonatkozik."