Nagy Tamás: - Ha hétvégén nyerünk, bizakodók lehetünk a tavaszt illetően

2015.11.24 16:34

Középpályásunk egyáltalán nem elégedett a soroksári döntetlennel / Az ajkai meccsről is kérdeztük                                              

Nagy Tamás végig a pályán volt a múlt szombati, Soroksár elleni gólnélküli döntetlen alkalmával. Alapembernek számító védekező középpályásunkkal a mai tréning után beszélgettünk.

-          Ha a soroksári 0-0-s mérkőzésre visszatekintesz, mennyire jó nekünk ez a döntetlen?

-          Egyáltalán nem örülünk neki, mindenképpen nyerni szerettünk volna, hiszen egy gyengébb képességű csapat ellen játszottunk. Az első félidőben kevés lehetőségünk volt a gólszerzésre, a másodikban feljavultunk, de gólt nem tudtunk szerezni.

-          Az ajkai mérkőzés lesz az őszi szezonzáró, ahol gondolom, hasonló erősségű ellenfélre lehet számítani (a tabella alapján), illetve az is idegenben lesz.

-          Így van. Úgy hallottam, három eltiltottjuk lesz, akik stabil játékosok. Minden mérkőzésen támadólag lépünk fel, gólok kellenének, a Soroksár elleni meccsen is volt két-három szituáció, amit gólra kellett volna váltanunk. Bízom benne, hogy most be fogunk találni. A védekezéssel nincs probléma, hátul elég stabilak vagyunk, úgyhogy mindenképpen úgy gondolom, hogy elöl kéne javulnunk.

-          Elég közel van a csapat a feljutó helyhez. Az eddigiekkel elégedett vagy? Ha a szezon előtt azt mondják neked, hogy így állunk majd most, akkor aláírod?

-          Ha a szezon előtt nézzük, és tudom, hogy az utolsó hat meccs idegenben van, mindenképpen azt mondom, hogy jó a harmadik hely, de ha most tekintek vissza, hogy milyen csapatoktól szenvedtünk vereséget, akkor előrébb kéne lennünk. De ha a hétvégi meccset megnyerjük, akkor bizakodók lehetünk a tavaszt illetően.

Az ajkai meccset honlapunk élőhangos közvetítése segítségével élőben hallgathatják is.

A csapattal kapcsolatos hír, hogy Daru Bence valószínű, hogy szombaton nem léphet még pályára sérülése miatt. A maródiakkal kapcsolatban még több kérdőjel van, arról, hogy ki játszhat Ajkán és ki nem, pénteken tudunk végleges információkat közölni, amikor Molnár László masszőr tájékozatja majd honlapunkat.

Hajrá ZTE!