Már csak egy lépés hiányzik a célhoz: ZTE FC Angels – Sopron 4-1

2016.05.02 20:54

Egy fordulóval a vége előtt az élen áll női csapatunk az NB II Nyugati csoportjában / Ezúttal a Sopront verték magabiztosan                               

Újabb sikeres fordulón van túl a ZTE FC női együttese. Lányaink az előző hétvégén a Sopront fogadták, s nem okoztak csalódást. Kostorják Zsolt tanítványai semmit sem bíztak a véletlenre, Soós révén másfél perccel a kezdés után megszerezték a vezetést. Erre még volt válasza a vendégeknek, a 28. minutumban 1-1-re módosult az állás. Azonban Szegedi találatára sem kellett sokat várni, így a mieink mehettek előnnyel pihenőre. Bő húsz perccel a vége előtt végleg eldőlt az összecsapás végkimenetele: Gáspár kétszer villant, a 62. és a 68. percben talált be, beállítva a 4-1-es végeredményt. Mivel a PMFC is győzött, csapatuk továbbra is azonos pontszámmal áll a mecsekaljaiakkal, ám ha az utolsó fordulóban győzünk a Videoton vendégeként, lányaink a Nyugati csoport bajnokaként kezdik meg a rájátszást.

ZTE FC Angels – SFAC 1900-Sopron 4-1 (2-1)
ZTE FC Angels: Varga – Kovács K. (Szakács, 60.), Gerencsér, Major, Horváth K. – Király R., Gángó, Soós, Gáspár – Király L., Szegedi (Tauker, 79.)
Gólszerzőink: Soós (2.), Szegedi (39.), Gáspár (62., 68.)

A ZTE FC Angels vezetőedzője, Kostorják Zsolt így összegezte a látottakat honlapunknak:

-          Teljesen megérdemelten nyertük meg a rangadót. Amit gyakoroltunk múlt héten, teljes egészében kivitelezte a csapat és szép megoldásokkal tartottuk itthon a három bajnoki pontot.

Hajrá ZTE!