KFC Komárno – ZTE FC 3-1 (3-1)

2017.01.25 19:04

Harmadik meccsén is kikapott 2017-ben a ZTE FC / A szlovák harmadosztályú Komárno Lipóton győzött le minket                                      

A téli felkészülés során harmadik előkészületi mérkőzését játszotta ma délután együttesünk a szlovák harmadosztály nyugati csoportjában listavezető KFC Komárno ellen. A találkozóra Lipóton, edzőtáborunk helyszínén került sor 15 órai kezdettel. A Csató-csapat két vereséggel a háta mögött lépett pályára, igaz, a Maribor elleni 1-3 alkalmával biztató jeleket is láthattunk a fiúktól.

Vezetőedzőnk ezúttal is az alapcsapatnak szavazott bizalmat a kezdő tizenegyben, és az első fertályóra végén Babati tizenegyesből szerzett találatával a vezetést is sikerült megszerezni, 0-1. Sajnos azonban, ahogy múlt szombaton, ezúttal is viszonylag gyorsan válaszolni tudtak a komárnóiak, akik még az első félidőben háromszor zörgették meg Fadgyas hálóját.

A 2016. szeptember 28. óta - bajnoki és barátságos mérkőzéseken egyaránt - veretlen ellenfelünk pedig a második játékrészben nem engedte ki az előnyt a kezéből, s hiába nem szereztek újabb gólt, mi sem, úgyhogy az év harmadik vereségét szenvedte el a ZTE. S ha már a Komárno veretlenségi szériájáról írtunk, a mieink tavaly november 30-án, a balmazújvárosi Magyar Kupa meccsen győztek (és szereztek pontot) utoljára.

Igaz, az edzőmérkőzések eredményeinek nem érdemes nagyobb jelentőséget tulajdonítani, bőven ráférne már a csapatra egy győzelem. Remélhetőleg szombaton, a Győr elleni találkozó alkalmával már sikerről számolhatunk be.  A 10 órakor kezdődő meccsről élő, szöveges közvetítést adunk, valamint képekkel és interjúkkal is szolgálunk majd a Szigetközből.

KFC Komárno – ZTE FC 3-1 (3-1)

ZTE FC: Fadgyas (Macher)- Angyal (Horváth M.), Nagy T., Forgács (Króner), Polényi - Patvaros (Deutsch), Bedi - Babati (Gottfried), Végh (Ekker), Jakab (Fujsz)- Bobál (Vass Gy.)

Gólszerzők: Turancik, Militosjan, Gonzáles ill. Babati (büntetőből)

Hajrá ZTE!