Kedden és szerdán is volt edzőmeccs az edzőtáborban (frissítve)

2015.01.28 21:05

1-1 az osztrák Horitschonnal / Kocsis, Károly és Tanque más csapatnál edzenek                                                                              

Mint ismert, a ZTE FC hétfő koraeste megérkezett a soproni Lővér Hotelbe, ahonnan majd szombaton tér haza. Az edzőtáborban három felkészülési mérkőzést játszanak Lendvai Miklós játékosai, ebből már kettő le is zajlott.

Tegnap a Horitschon ellen játszott a ZTE 1-1-et, amely az osztrák negyedik vonalban szerepel. A találkozó Ritzingben 19 órakor vette kezdetét. A félidőben 1-0-ra az osztrákok vezettek, ám a második félidő elején Szegleti Gergely góljának köszönhetően sikerült egyenlíteni, a végeredmény is ez, azaz 1-1 lett.

Kezdőcsapatunk: Szappanos – Simonfalvi, Kovács G., Forgács, Farkas- Szakály, Horváth A.- Babati, Bailo- Vittman, Délczeg

Cserék: Czirjék (kapus), Króner, Fodor, Pajor, Aranyos, Tóth B., Bedi, Szegleti, Bíró, Horváth P., Szöllősi

Ma pedig a szintén negyedosztályú Drassburggal mérkőztünk, a találkozó Steinbrunnban játszódott 20 órától. A drassburgiak nyerték 1-0-ra a találkozót, találatukat a második félidőben szerezték, pedig a ZTE-nek is voltak esélyei, helyzetei a gólszerzésre.

Így kezdtünk: Szappanos- Pajor, Kovács G., Forgács, Fodor- Simonfalvi, Szakály- Bailo, Szöllősi, Farkas- Vittman.

Cserék: Czirjék (kapus), Króner, Aranyos, Horváth A., Bedi, Tóth B., Szegleti, Horváth P., Bíró, Babati, Délczeg

Kocsis Adrián és Károly Bálint jelenleg az Ajka csapatánál tréningeznek, Tanque pedig a harmadosztályú Balatonfüred együttesénél készül. A játékosok ott több lehetőséget kaphatnának, ezért ha úgy adódik, távozhatnak. Grbic és Melczer Zalaegerszegen végzik rehabilitációjukat – írja a zaol.hu.