Június 27-re várható az edzőmeccsek programja

2016.06.16 12:28

Csató Sándor szerződése még egy évig érvényes, utána tárgyalnak vele a folytatásról / Waltner Róbert távozik az utánpótlásból                       

Igaz a felkészülés még nem kezdődött el, szinte naponta jelennek meg friss információk a ZTE FC-vel kapcsolatban.

Néhány kérdéssel kerestük meg Ágoston Zoltán ügyvezető igazgatót tegnap, aki készségesen válaszolt honlapunknak.

Gyagya Attila távozását a sportnapilap már többször tényként említette, a klub viszont még nem adott ki olyan közleményt, miszerint hátvédünk távozott volna. Ügyvezetőnktől megtudtuk, Gyagya jelenleg szabadlistán van. Még élő szerződéssel rendelkezik, de ha meg tudnak egyezni szerződésbontásban vagy talál magának új csapatot, elengedik.

Csató Sándorral kapcsolatban megtudtuk, még egy év van hátra szerződéséből, első körben eddig szól vezetőedzői megbízatása is. Utána tárgyalnak majd a folytatásról vezetőedzőnkkel. A tegnap bejelentett szerződést hosszabbító játékosok közül Forgács Andrással 2 évre, Ekker Milánnal 1 esztendőre hosszabbított a klub.

A korábban honlapunkon is megírt, június 29-i, Honvéd elleni edzőmeccset lemondták, hiszen akkor még csak két napja mennek majd az edzések teljes létszámmal. Ágoston Zoltántól megtudtuk, az edzőmeccsek programját az új stáb átnézi, újratervezi és június 27-ig véglegesítik.

A Nemzeti Sport ùgy tudja, osztrák, szlovén és horvát klubok elleni idegenbeli mérkőzéseket tervez a szakmai stáb.

További hír, hogy Waltner Róbert családi okok miatt távozik a ZTE utánpótlásában betöltött edzői feladatától, a jövőben a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémián edzősködik majd.