Hévíz SK - ZTE FC 1-0 (0-0)

2017.01.18 17:51

Egykori játékosunk góljával kaptunk ki első edzőmeccsünkön / Pauditsot nem engedi a Csákvár, sőt a ZTE nem is kereste őket(?)                         

Ma 16 órától Hévízen, a helyi NB III-as csapat ellen játszotta le első előkészületi mérkőzését a ZTE FC a téli felkészülés folyamán. A műfüves pályán megrendezett találkozón bemutatkozott ZTE-mezben Angyal Zsolt, pályára lépett a huszonöt éves, száznyolcvanhárom centis hátvéd, a minden bizonnyal Egerszegre igazoló Polényi Gábor, valamint az U 19-es csapatból a felnőttekkel készülő 2000-es születésű Csóka Dániel, az 1999-es csatár Vass György és hátvéd Horváth Marcell is. Csató Sándor a két félidőben két különböző csapatot küldött pályára, amit már előre elhatározott, így a két sérülten, azaz Darun és Hegedűsön kívül minden mezőnyjátékos lehetőséghez jutott.

A mérkőzésen különösebben nem mutatkozott meg a két együttes közötti osztálykülönbség, Szabó Imre gárdájának ugyanúgy sikerült kialakítania helyzeteket, mint a mieinknek, sőt ők gólt is szereztek: a második félidő elején Horváth Péter, csapatunk egykori balhátvédje és csatára jó húsz méterről lőtt nagy gólt a fiatal Macher Dávid kapujába, kialakítva a végeredményt is. A Csató-csapatra a következő edzőmeccs szombaton, a Maribor ellen vár.

További, a ZTE-hez kapcsolódó hír, miszerint a klub szeretné (szerette volna) megszerezni a csákvári Paudits Patrik és a felcsúti Gajdos Zsolt játékjogát. Ezt Ágoston Zoltán ügyvezető is megerősítette, előbbi esetében viszont klubja hivatalos honlapján cáfolt. A csákváriak részéről Nagy Sándor tulajdonos elmondta, „klubunkat senki, tehát a ZTE sem kereste”, hozzátéve, hogy mivel Horváth Rolandot elengedték, Pauditsot biztosan nem adják el, és jelenleg is Bükfürdőn edzőtáborozik eddigi csapatával.

Hévíz SK – ZTE FC 1-0 (0-0)
ZTE FC: Szappanos (Macher, 46.) – Angyal (Polényi, 46.), Horváth M. (Króner, 46.), Forgács (Csóka D., 46.), Sundas (Deutsch, 46.) – Nagy T. (Ágoston D., 46.), Bedi (Patvaros, 46.) – Babati (Ekker, 46.), Végh (Fülöp, 46.), Gottfried (Fujsz R., 46.) – Bobál (Vass Gy., 46.)
Gólszerző: Horváth Péter

Hajrá ZTE!