Győzelemmel zárta az őszt a ZTE FC Angels – a DAC Unio bánta

2015.11.24 16:09

Kostorják Zsolt vezetőedző is nyilatkozik a cikkben / Holtversenyben az élről várjuk a folytatást                                                      

A ZTE FC Angels vasárnap Győrben vendégeskedett, az őszi utolsó fordulóban a DAC Unio vendége volt. A lányok a papírformának megfelelően magabiztosan, 4-0-ra győzték le ellenfelüket. Szegedi és Kerkai találataival a szünetben már kettővel mentek a lányok, a második játékrészben Bogdán és Király jegyzett gólt. A 80. percben Király sajnos a kiállítás sorsára jutott, ami a mérkőzést már nem befolyásolta, mindössze a rá váró eltiltás miatt szomorkodhat.

Mivel a PMFC 8-0-ra nyert a PVSK otthonában, visszaszerezte az első helyet jobb gólkülönbségének köszönhetően, de a lényeget, azaz a szerzett pontokat tekintve ugyanúgy áll a ZTE-vel.

ZTE FC Angels: Fülöp – Szalai, Kovács K. (Bogdán, 46.), Harmath, Horváth K.- Szakács (Györgyfalvay, 65.), Gerencsér- Király, Gáspár- Szegedi, Kerkai

Kostorják Zsolt így értékelt honlapunknak:

- Győzelemmel zártátok a szezont, gratulálunk! Hogy értékeled a DAC Unio elleni találkozót?

- Minden sikernek örülni kell, és ami a legjobban tetszett a mérkőzésen, hogy rend volt a pályán és mindent visszakaptam a játékosoktól, amit kértem, látványosan focizott mindenki!

- Holtversenyben az élen álltok, van-e helyezésbeli cél a szezon végére?

- Továbbra is a dobogó a cél és mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél fényesebb legyen az érem a nyakunkban!

- A téli bajnoki szünetet mivel töltitek majd? Mikor kezdődik a téli felkészülés illetve a tétmeccsek időszaka?

- Nincs szünet, mert minden héten össze fog jönni a csapat, akár csak egy beszélgetésre, de nem szakadunk el egymástól! A kemény munka rögtön január elején kezdődik, hiszen március 6.-án már folytatódik a pontvadászat! Ezúton szeretném megköszönni az oldalnak az egész éves interjúkat, illetve minden ZTE szimpatizánsnak a csapat nevében köszönjük a törődést, amit tettek értünk!

Hajrá ZTE!