Felvezető: Az utolsó fordulóhoz érkezett az NBII mezőnye

2015.05.28 21:31

Az összes mérkőzés vasárnap 18:00-kor kezdődik / Még nem dőlt el a kiesés sorsa                                                                

Elérkezett az NBII 30. fordulója. A forduló felvezetőjét olvashatják:

Vasárnapi menetrend:

Szigetszentmiklós – Szeged 18:00

A hazai, valamint a vendég csapatot se fenyegeti a kiesés, de egyik csapat se kerülhet fel a dobogóra.

Vasas – Mezőkövesd 18:00

A Vasas már matematikailag is bajnok. A Mezőkövesd legjobb esetben is a 4. lesz, a legrosszabb esetben viszont lehet 6. is.

Balmazújváros – Sopron 18:00

A vendég csapat a még 4. helyen végezhet a tabellán. A Balmazújvárosnál egyszerű a képlet, mindenképpen győzni kell nekik és akkor biztos bennmaradók. A hazai csapat jelenleg a 11. helyen áll. 

Ajka – Csákvár 18:00

Az Ajka 10. a tabellán, a Csákvár 14. helyet fogalja el. Az Ajkának elég egy pont is ahhoz, hogy bennmaradjanak. A Csákvárnak mindenképpen győzni kell, ha benn akarnak maradni. 

Békéscsaba – Cegléd 18:00

A feljutás a Békéscsaba kezében van. A hazai együttesnek győzni kell ahhoz, hogy feljussanak. A Ceglédnek csak a győzelem az elfogadható, ha benn akarnak maradni. 

Szolnok – Soroksár 18:00

A Szolnok legjobb esetben is 4. lehet, a Soroksár viszont a kiesés ellen harcol.  A vendég csapatnak kötelező a győzelem. A Soroksár a 12. helyet foglalja el a tabellán.  

Gyirmót – Siófok 18:00

A Gyirmótnak ugyanannyi pontja van, mint a Békéscsabának, de már nem a hazai csapat kezében van a feljutás sorsa. A Siófok 13. a tabellán és egy pont választja el a kieséstől. A két csapat összecsapása jó mérkőzésnek ígérkezik. 

Hétfőn a forduló összes meccséről beszámolunk a ztefc.webnode.hu-n.