Felvezető az NB II 9. fordulójáról

2015.10.01 21:51

Igazi nagy rangadó most nincs a fordulóban / Gyirmót vezeti a tabellát                                                              

Szombaton elkezdődik az NB II 9. fordulója. Csak a Mezőkövesd – Kisvárda összecsapást rendezik vasárnap.

A mérkőzések felvezetőit olvashatják.

Budaörs – Soroksár 15:00

A Budaörs eddig tartja a jó helyezését a tabellán, míg a soroksári csapat egyre jobban zárkózik fel. Papírforma szerint a hazaiaknak kellene nyerni, de a futballban bármi megtörténhet.

Szigetszentmiklós – Ajka 15:00

Mindkét csapatnak 11 pontja van. Amelyik csapat itt győz, az akár a tabella 4. - 5. helyére is felugorhat. A Szigetszentmiklós a 12., míg az ajkai csapat a 10. a táblázaton.

 Vác – Gyirmót 15:00

Mindkét csapat az első helyet foglalja el, csak a Vác hátulról, míg a Gyirmót elölről. A két együttes a győzelemért játszik, ez egyértelmű. A találkozó szombaton 15:00-kor kezdőik.

Siófok – Sopron 15:00

Ha a siófoki győzelem bekövetkezne, akkor a Balaton-partiak akár az élmezőnybe is kerülhetnének. Amennyiben a Sopron nem tud pontot szerezni, egyre jobban le fog szakadni a középmezőnytől is.  

Balmazújváros – Csákvár 15:00

A forduló egyik legjobb mérkőzése ez a találkozó lesz. A Csákvár a 7., míg a hazai együttes a 8. helyet foglalja el a tabellán. Mindkét együttesnek 12 pontja van. A jónak ígérkező találkozót szombaton 15:00-kor rendezik Balmazújvárosban.

Dunaújváros – Szeged 18:00

Amennyiben a hazaiak nyernek, pontszámban beérik a vendégeket. Szegedi győzelem esetén a vendég csapat a 3. is lehet a tabellán.

Mezőkövesd – Kisvárda 16:00

Ezt a mérkőzést rendezik vasárnap. Papíron egyértelműen a hazaiak az esélyesebbek, de a Kisvárda együttese nem fogja olcsón adni a bőrét. A találkozót 16:00-kor játsszák a mezőkövesdi arénában.

A ZTE FC – Szolnok összecsapás felvezetőjét pénteken olvashatják. 

Hajrá ZTE!