Felvezető az NB II 26. fordulójáról

2016.05.05 14:30

Egy mérkőzést pénteken rendeznek / Hét találkozó lesz vasárnap                                                                                     

Pénteken elkezdődik az NB II 25. fordulója. Minden összecsapásról olvashatnak egy rövid felvezetőt.

Csákvár – Sopron 19:00

Ezt az egy találkozót rendezik pénteken. A két együttes őszi meccsén 4-1-es soproni győzelem született. Csákvár gárdája jelenleg a 6. a táblázaton, míg a vendégcsapat a 9. helyet foglalja el az idei bajnokságban. A Sopron csapatának elégé hullámzó a teljesítménye, a hazaiak viszont elég jól szerepelnek az idei kiírásban. 

Kisvárda – Vác 15:00

Kisvárda nagyon jó formában van, ugyanis a csapat a 2. helyen áll. A Vác menekül a kiesés elől és jelenleg nincsenek is kieső helyen. A két csapat a tabellán elfoglalt helyezése alapján is jó mérkőzést játszhat, mert mindkét gárda pontot vagy pontokat akar szerezni. Az összecsapás vasárnap 15:00-kor kezdődik.

Soroksár – Dunaújváros 17:30

Ebben a tavaszi szezonban az egyik meglepetés csapat az a Soroksár. A hazaiak tíz fordulóval ezelőtt még az utolsó helyen álltak és már sokan „temették” őket, most a 26. fordulóban a soroksáriak a tabella 8. helyén állnak. A dunaújvárosi együttesről már korábban lehetett tudni, hogy biztos kieső az NB II-ből. Ezen a mérkőzésen is a hazaiak az esélyesebbek. 

Szigetszentmiklós – Budaörs 17:30

Csak három pontra van a bennmaradást érő helytől a Szigetszentmiklós. A budaörsi csapat már nagyon régen nyert találkozót, itt az ideje. Jó mérkőzés lehet, ugyanis mindkét gárda a győzelemért játszik.   

Szeged – Balmazújváros 17:30

Egy balmazújvárosi győzelem esetén akár a 2. helyre is felugorhat a csapat, bár ahhoz a többi eredmény szerencsés alakulása is kell az ő szempontjukból. A Szeged csapata a középmezőny tagja. A két gárda őszi mérkőzésén 1-0-s szegedi győzelem született. 

Ajka – Mezőkövesd 17:30

Már két mérkőzés óta nem tud nyerni a Mezőkövesd, de ezt mi, mint ZTE szurkolók nem bánjuk. Az Ajkának már szinte reménytelen a helyzete, de még matematikailag van esély a bennmaradásra. A találkozót vasárnap rendezik.   

Szolnok – Siófok 19:00

Még két-három meccset kéne nyernie a szolnoki együttesnek, hogy biztos legyen a bennmaradás. A siófoki csapat a 7., míg a szolnokiak a 12.-ek a tabellán. A két gárda legutóbbi találkozóján 0-0-s döntetlen született.

A ZTE FC – Gyirmót mérkőzés felvezetőjét szombaton olvashatják.

Hajrá ZTE!