Eldőlt, ki vezeti hétvégi meccsünket - élőben közvetítünk

2017.03.09 12:01

Hölgyeknek ingyenes a belépés, tűzriadó is lesz / Győzelme esetén előzhetne a ZTE FC                                                              

Vasárnap 17 órától fontos bajnoki vár együttesünkre, hiszen a két helyezéssel és két ponttal előttünk álló Szeged 2011-Grosics Akadémia érkezik a ZTE Arénába. Klausz László vezetőedző együttese ősszel 0-0-t játszott Gyulán a ZTE-vel, míg 2016 tavaszán emlékezetes körülmények között végződött 1-1-re a két gárda összecsapása Zalaegerszegen. Ezúttal egyértelműen a három pontra hajt a Csató-csapat, ami a célok eléréséhez elengedhetetlen. A találkozó játékvezetője Márkus Tamás lesz, honlapunk jóvoltából 16:55-től a helyszínről élő, rádiós közvetítést hallgathatnak a www.ztefc.webnode.hu-n.

A klub figyelmességgel kedveskedik hölgy szurkolóinak, a szerdai nőnap alkalmából minden lány és nő regisztrációs jegy váltása mellett, térítésmentesen juthat be a meccsre.

Friss! A félidőben a stadion rekonstrukciójának következtében tűzriadó próbát kell tartani a stadionban. Az első játékrész lefújása után hangosbemondón keresztül szólítják majd fel a drukkereket a létesítmény elhagyására, amit minél előbb meg kell tenni.

Csató Sándor vezetőedző hosszabb nyilatkozatát, amelyben a hétvégi várakozásairól is beszél, itt érhetik el.

Hajrá ZTE!