Edzői nyilatkozatok a ZTE FC – Csákvár bajnoki után

2016.04.30 22:53

Mihalecz István: „Így nem eshet szét egy csapat” / Toldi Gábor: „Taktikusan és szervezetten futballoztunk”                                    

A Csákvár elleni 3-0-s vereséget követően a két vezetőedző osztotta meg véleményét a sajtó munkatársaival. A születésnapos Toldi Gábor győzelmet ünnepelhetett csapatával.

ifj. Mihalecz István: „A terveim húsz percig jöttek be. A két gól padlóra küldött minket. A harmadik gól bekapása után hitelhagyottá váltunk. A legnagyobb gondom az, hogy így nem eshet szét szerkezetben és így nem adhatja fel a mérkőzést egy csapat.”
Mihalecz István újságírói kérdésre válaszolva elmondta, azt a kijelentését, miszerint ez a csapat alkalmas az NB I-be jutásra, az edzésen látottak alapján mondta, ez a meccs ezt nem támasztotta alá. Legfontosabbnak azt tartja, hogy nyerjenek egy mérkőzést, utána térne vissza erre a kérdésre.

Toldi Gábor: „Rendkívül taktikusan és szervezetten futballoztunk. Az idegenben szerzett három gól mellett számos helyzetet alakítottunk ki. Tudatos volt a csapatjátékunk, labdaszerzéseinkből gyorsan tudtunk támadásba átmenni. A Zalaegerszeg nehezen tudta felvenni a gyors csatárainkat és ezt maximálisan ki tudtuk használni. Mindenképpen megérdemeltük a három pontot.”

Hajrá ZTE!