Dorogi FC - ZTE FC 0-0 (0-0)

2017.03.05 17:35

Igazságos pontosztoszkodás egy kiegyenlített mérkőzésen / A második játékrészre élénkült meg a játék                                                  

Patvaros Zsolt és Szatmári István nélkül, de a múlt héten eltiltott Babatival és Forgáccsal a keretében vágott neki a dorogi bajnokinak ma csapatunk, ahol azonban csapatkapitányunk pályára sem lépett, és Babati is csak csereként állt be.

Az esős időben zajló mérkőzés első félideje nem hozott közönségszórakoztató játékot, Bobál révén volt egy veszélyesebb lövésünk, míg a hazaiak is eljutottak időnként Szappanos kapujáig. A mintegy félezer szurkolónak nem kellett lerágnia a körmét, hiszen a ZTE nem azzal a lendülettel futballozott, mint egy hete a Nyíregyháza ellen, a Dorognak pedig nem feltétlenül kellett sietnie.

A második játékrész már jóval nagyobb iramot és több helyzetet hozott, volt olyan időszak, amikor hol egyik, hol másik csapat előtt adódott helyzet perceken belül. Egy ízben Króner mentett óriásit a gólvonalon, és a hazaiak becsületére legyen mondva, nem álltak be, ők is hajtottak a három pontért. Főleg Bor Dávid volt elemében, többször is próbálkozott a fiatal középpályás, de gólt nem sikerült elérnie. Mint ahogy igazi ziccert kialakítani a mieinknek sem, néhány alkalommal mégis megvolt az esély a gólszerzésre. Végül maradt az igazságosnak mondható döntetlen, amellyel előrelépni egyik csapat sem igazán tud, az összkép alapján azonban reális. Folytatás egy hét múlva hazai pályán, a Szeged 2011 ellen.

Dorogi FC - ZTE FC 0-0 (0-0)
Dorogi FC: Demjén - Berkó (Vígh, 87.), Csató M., Bora – Tóth M., Mészáros (Hauser, 79.), Bor, Kővári (Szedlár, 79.), Tomás – Medgyes, Simon
ZTE FC: Szappanos - Angyal, Króner, Polényi, Deutsch - Nagy T., Bedi - Paudits (Babati, 57.), Végh (Ekker, 66.), Jakab (Kretz, 82.) - Bobál